2777
2789

داشتم با شوهرم بحث میکردم رفتم تو اتاق زنگ زدم نگهبان ساختمونمون با هماهنگی من اومد جلوی درمون که بگه صدای دعوا میاد همسایه ها شاکین چون میخواست بزنه شوهرم منو منم حاملم

نگهبان اومد در زد و شوهرم رفت درو باز کرد نگهبان بهش گفت صدا میاد منم رفتم جلوی در گفتم میشه بیاین داخل چند لحظه اومد و منم هر بلایی شوهرم تا الان سرم اورده بود هر چی هیز بازی در اورده بود خرجی نمیداد کتک میزد با شکم حامله رو به نگهبان گفتم جلوی شوهرم...شوهرم سرشو بالا نمیاورد اصلا ازم همچین توقعی نداشت فکر میکرد مثل همیشه تو ساکت میشم و هیچی نمیگم ولی من دیگه خسته شده بودم یه لحظه از کوره در رفتم  حتی گفتم منو از خونه میندازه بیرون

الان پشیمونم از گفته هام میگم ای کاش مثل همیشه لال میشدم هیچی نمیگفتم نباید با ابروی شوهرم بازی میکردم خیلی پشیمونم منم خب کسیو نداشتم تا الان حرفامو بزنم بهش انقدر جمع کرده بودم ریخته بودم تو خودم که یهو فوران کردم میدونم هیچ وقت از دل شوهرم پاک نمیشه این کارم

اونی ک هیزه و زن حامله میزنه ابرویی نداره

خوب کردی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

اشکال نداره فدا سرت

مگه از یاد تو میره کارای اون 

این به اون در💓

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه کار بسیار اشتباهی کردی

نباید با غریبه درد و دل میکردی

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله