2777
2789

کو

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فیک نیس سرچش کردم نیورد

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

انیستاس؟

ببین فالوراش و فالورینگاش چجورین اگر همهه از دم پسرن اره فیکه پیجش

یا فالوراش خیلی زیادن

محتواشو ببین خواستی برام خصوصی عکس یفرست بهت میگم

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
ممکنه برا بلاگری چیزی باشه

خب بازم میاورد