2777
2789
عنوان

🔹️چهل سال بعد...🔹️

211 بازدید | 27 پست

چهل سال بعدجلوی آینه موهایت را شانه کنی..👵روسری آبی ات را بپوشی وآرام آرام بروی توی آشپزخانه..

نگاهم کنی و بگویی :دیدی گفتم میان ..

لبخند بزنم☺بگویم : چقدر قشنگ شدی😍

یاد وقت هایی بیفتی که جوانتر بودی.👩

ناراحت شوی که پیر شده ای 👵.. پیش خودت فکر کنی زشت شده ای ..

و من باز بگویم با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و تو مثل هفده  سالگی هایت ذوق کنی😍سر بزنی به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ای ..🍲

بعد من از نوه ی آخرمان بگویم.بگویم این فسقلی عجیب شبیه تو شده..

تو برایم چای بریزی.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویی:قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..

من لبخند بزنم☺

تو مثل چهل سال پیش شوی و جلوی بچه هایمان سرت را روی شانه ام بگذاری ..💑

نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..

زیر گوشم بگویی : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانم.👀و باز هم درد زانوهایت یادت برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..

و من از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

لطفا درخواست دوستی ندهید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من چهل سال بعد تو داغ از دست دادن عشقم میسوزم 

دارم جدا میشم توی ۲۹سالگی درد سختیه طاقت ندارم خیلی بی پناهم خیلی شکستم همیشه چهل سال بعدو اینجوری کنارش تصور میکردم اما اون بی معرفت داره تنهام میزاره😞

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

چه شیرین ...خوشبحال اونایی که بچه دارن و خوشبحال اونایی ک باعشق زندگی میکنن😍 انشاالله خیر زندگی و بچهاتون را ببینید همگی کنار عشق هاتون پیر بشید

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همه اش خوب بود به جز اون قسمت لوس کردن عروس🚶🏻‍♀️

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ان شالله استخواناتون تا اون موقع سالم بمونه  دردی چیزی نداشته باشین  تا باشه از این دعوا ...

من ک همین الانشم بدن درد دارم اون موقع با عصا می‌جنگیم😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚