2777
2789

یه مدتیه تو سایت از همه میپرسم که صدای ضربان قلب بچه تون چه جوری بوده . اما خیلیا درست متوجه منظورم نشدن . لینک صدای قلب جنین دختر رو میزارم و پسر رو هم همینطور . اگه صدای ضربان جنینتون عین همین بود اون پست رو لایک کنید ودر صورتی خلاف هم بنویسید تا به یه نتیجه کلی برسیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پسر مثل دویدن اسبه اما دختر مثل رفتن قطار

چه جالب

مرسی از اطلاع رسانیت😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نی نی منم پسره. صدای ضربان قلبش همینجوریه. قربونش برم من  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

ضربان قلب دختر من که همیشه تند انگاری اون تو همش در حال دویدن😊

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

تعداد ضربان قلب بالای ۱۴۰ دختره زیر ۱۴۰ پسر

نه ربطی نداره. مال من ۱۶۹ بود ولی پسره

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته