2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یک سال مصرف میکردم سوالت رو بپرس

من ۳سال مداوم خوردم..بعد پارسال رژیم گرفتم ریزش موی بدی گرفتم شقیقه هام روزبروز نازک تر و خالی تر میشن

حالا نمیدونم از رژیممه یا این قرص حس مبکنم چون بددن وقفه خوردم جواب عکس داده البته هر دکتریم رفتم دوباره برام نوشته آزمایشامم نرماله ولی من خودم شک دارم ب این قرص چون الگوی ریزشم هورمونبه

من ۳سال مداوم خوردم..بعد پارسال رژیم گرفتم ریزش موی بدی گرفتم شقیقه هام روزبروز نازک تر و خالی تر می ...

عزیزم چرا ۳ سال خوردی؟فکر میکنم خیلی زیاده

ببین من دکترم در کنار اسپیرونولاکتون قرص زینک سولفات هم بهم داده بود که موهام نریزه موهامم واقعا پر پشت شد مصرف کردم از داروخونه بخر

رژیم سخت هم نگیر

البته من اسپیرونولاکتون ۱۰۰ میخوردما

من آیینه تو هستم...
عزیزم چرا ۳ سال خوردی؟فکر میکنم خیلی زیاده ببین من دکترم در کنار اسپیرونولاکتون قرص زینک سولفات هم ...

چون پوستمو خیلی خوب کرده بود میترسیدم قطع کنم

دیگه ام تنبلیم اومد برم دکتر ببینم ادامه بدم یانه

مکمل خیلی خوردم ولی خوب نمیشه ...هیرویت زینک پلاس فولیکوژن پیلفود انواع مولتی ویتامین

منم ۱۰۰ میخوردم

شما ریزش نگرفتی؟ ینی اسپیرونولاکتون زینک بدن و کم میکنه؟؟

چون پوستمو خیلی خوب کرده بود میترسیدم قطع کنم دیگه ام تنبلیم اومد برم دکتر ببینم ادامه بدم یانه مک ...

ببین منم واسه درمان جوش و پوست میخوردم 

من راکوتان هم میخوردم اما دکترم بهم گفت تا یک سال فقط باید بخوری بیشتر از اون خوب نیست

خودت هم که میدونی قرص هورمونیه خطرناکه به نظرم کم کم قطعش کن چون ممکنه بد باشه برات

تنبلی نکن راجع به این موضوع حتما یه سر برو دکتر

ببین مکمل نخور همین سادشو بگیر 

زینک سولفات یه کپسول قهوه ای رنگه بعد صبحانه بخور واقعا واسه من خوب بود 

۳ ماه بخوری کامل موهات میاد برای من اینجوری بود

ببین نمیدونم اسپیرونولاکتون زینکو کم میکنه یا نه ولی منم ریزش گرفتم کمی تا به دکترم گفتم سریع اینو بهم داد شاید ربطی داشته باشه...

در هر صورت ضرری نداره بخور حتما خوبه برات

اگه پوستت خوب شده هم برو دکتر قطع کن قرصتو

من آیینه تو هستم...
ببین منم واسه درمان جوش و پوست میخوردم  من راکوتان هم میخوردم اما دکترم بهم گفت تا یک سال فقط ...

اتفاقا بمنم راکوتان داد یه سال خوردم بعد قطعش کرد ولی اینو هر سری میرفتم تمدید میکرد منم دیگه نرفتم 

باورت میشه چندبار قطعش کردم اونم کم کم ولی دوباره رفتم دکتر برام نوشته

ممنونم ازت عزیزم این قرصم میگیرم خداکنه جواب بده چون واقعا خسته شدم قیمتش چندهس

اتفاقا بمنم راکوتان داد یه سال خوردم بعد قطعش کرد ولی اینو هر سری میرفتم تمدید میکرد منم دیگه نرفتم& ...

برو آزمایش بده نشونش بده بگو اگه هورمونام سر جاشه و درسته دیگه نخورم اینو

میفهمم چی میگی درکت میکنم قرص خوردن مدت طولانی خیلی عذاب آوره من بعد یک سال واقعا دیگه خسته شده بودم

ببین خیلی ارزونه فکر کنم بسته ای ۳۰ تومن باشه ولی عالیه

چه ایرانی چه خارجیش هر دو تاش خوبه

من آیینه تو هستم...