2777
2789

من چند روز پیش به خاطر یه مشکل زنانه رفتم دکتر زنان، بعد از سونوگرافی که خود دکتر انجام داد بهم گفت باید تست پاپ اسمیر هم بدی، رفتم اتاق بغلی واسه تست، مامایی که مسئول گرفتن تست بود بعد از تست رفت اون سمت پرده که اسمم رو نمونه بنویسه و بعد با صدای بلند گفت خانم فلانی تمایل به انجام عمل لابیا ندارید؟؟؟ دیدین که مطب دکتر زنان هم طوریه که چندتا بیمار رو باهم صدا میزنن تا برن داخل اتاق

واقعا احساس شرمندگی کردم جلو بقیه خانوما و جالب اینکه تا زمانی که من تو اتاق بودم به هیچکس دیگه ای این حرف زده نشد

همیشه فکر میکردم این مسئله یه چیز کاملا سلیقه ایه مثل عمل بینی، تا اذیتت نکرده و مشکلی برات پیش نیاورده خب اصراری به انجامش نیست و اصلا تا قبل از اینکه این ماما بگه من یه هزارم درصد هم به بدنم احساس بدی نداشتم اما از اون روز تا حالا همش حالم بده، احساس بدی دارم شاید باورتون نشه ولی دیشبم خوابشو هم دیدم😐

چرا من انقدر اعتماد به نفسم کمه آخههههه بعد همش میگم شاید واقعا زشته که گفتهههه😭

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همه زشته😐😂باور کن مال خودشم همچی بهتر نی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿