2777
2789
عنوان

یه تغییر اساسی اما یه دوراهی سخت

77 بازدید | 10 پست

سلام دوستان واقعیتش من دلم یه تغییر اساسی تو ظاهرم میخواد

تنها کاری ک ب ذهنم میرسه انجام بدم اینکه موهامو کوتاه کنم

موهام از یه طرف موخوره داره و خیلی میریزه و نازوک شده تنها چیز مثبتشون اینکه ک فقط بلنده

از طرفی هم شوهرمم عاشق موی بلنده

منم خیلی وقته دلم موی کوتاه میخواد

دو ماهم هست همسرم رو ندیدم فردا از مسافرت برمیگرده نمیدونم برم کوتاه کنم تو عمل انجام شده بزارمش چیکار کنم

فقط از جلو کوتاه کنم

یا کاملا

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

سر بد دو راهی گیر کردم

کوتاه کن من خودم از بچگی موهام کوتاهه الان یه خورده بلند شده باز دلم میخواد کوتاه کنم وقتشو ندارم خیلی موی کوتاه راحتی هیچی نمیریزه راحت شسته میشه عالیه اصن موهات جون میگیره

لایک نکنید

ی تغییر اساسی و دو راهی سخت این بود 😵😂 

کوتاه کن بابا من کوتاه کردم هیچم پشیمون نیستم بسیارم عالی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوتاه کن من خودم از بچگی موهام کوتاهه الان یه خورده بلند شده باز دلم میخواد کوتاه کنم وقتشو ندارم خی ...

ممم موهام بچگی کوتاه بود اکثر اوقات موقع مجردی تا وسط کمرمم کوتاه بود اما از بعد عروسی تا روی باسنم اومده

حالا کل خانواده و شوهرم نمیزارن ک کوتاه کنم از طرفی هم خیلی می‌ریزه  نمیدونم چیکار کنم

بنظرت کوتاه کنم شوهرم دعوا راه نمیندازه

ممم موهام بچگی کوتاه بود اکثر اوقات موقع مجردی تا وسط کمرمم کوتاه بود اما از بعد عروسی تا روی باسنم ...

موهای خودته یعنی چی برای سلامت موهات هم خیلی خوبه تازه بعدش قوی تر رشد می‌کنن اگه چیزی بهت گفت اولاد بگو موهای خودمه دوما اگه نمیزدم موخوره ها پیش می‌رفت مجبور میشدم کچل کنم

لایک نکنید
ی تغییر اساسی و دو راهی سخت این بود 😵😂  کوتاه کن بابا من کوتاه کردم هیچم پشیمون نیستم بسیارم ...

نمیدونی چن وقته درگیر این موضوعم

حتی گاهی دعوام شده باشوهرم  گفتم طلاقم بده

موی کوتاه میخوا🤣🤣🤣🤣حالا دیدی دوراهیش  سخت بود

موهای خودته یعنی چی برای سلامت موهات هم خیلی خوبه تازه بعدش قوی تر رشد می‌کنن اگه چیزی بهت گفت اولاد ...

بآور میکنی چن بار باهم دعوامون  گرفته سر موهام میگم موی خودمه زندگی خودمه 

ولی اره این حرف خوبیه میگم موخوره هاش خیلی زیاد بود کوتاه از کچلی خیلی بهتره

کوتاه کن من خودم از بچگی موهام کوتاهه الان یه خورده بلند شده باز دلم میخواد کوتاه کنم وقتشو ندارم خی ...

عزیزم یه کمک خواهرانه دیگه بهم بکن

من مدل موی مصری خیلی بهم میاد چن وقت دیگه عروسی پسر خالمه بعد دخترخالم گفت موهاتو بزار تا موقع عروسی اون مدل مصری بزنی ک خیلی تغییر  بکنی

الان شما مث خواهرم بنظرت موهامو چقد کوتاه کنم ک اون زمانم اونجوری بزنم تغییر کنم؟؟؟

عزیزم یه کمک خواهرانه دیگه بهم بکن من مدل موی مصری خیلی بهم میاد چن وقت دیگه عروسی پسر خالمه بعد دخ ...

الان تا ۱۰ سانت پایین تر از گردن بعدش مصری تا سر شونه خیلی خوب میشه اگه صورتت گرده

لایک نکنید
نمیدونی چن وقته درگیر این موضوعم حتی گاهی دعوام شده باشوهرم  گفتم طلاقم بده موی کوتاه میخوا🤣 ...

درکت میکنم برا من ک دل کندن از موهام کار سختی بود

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."