اسم_نمیخوام مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 345 عنوان در بارداری کم خطر، رابطه هیچ گونه خطری نداره(محض اطلاع) 90 بازدید | 6 پست بچه ها فقط خواستم بگم اگه دکتر منع نکرده و مشکلی ندارید در بارداری میتونید رابطه داشته باشید بدون تگرانی...من سر دختر اولم از اول بارداری داشتم تا اخر.و الان سر دختر دومم از اول بارداری داشتم الانم ماه ۸ هستم.فقط خواستم بگم نگران نباشید🙃 1403/03/03 | 00:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5428 منو دکتر گفت نداشته باشی ااان دیگ زایمان کردم پسرم ۹ ماهشه خداروشکر 😊 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
اسم_نمیخوام مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 345 منو دکتر گفت نداشته باشی ااان دیگ زایمان کردم پسرم ۹ ماهشه خداروشکر 😊 شکرخدا عزیزم... خدا برات نگهش داره
عشقمدخترانم عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4053 من ۳تا بارداری داشتم از روز اول تا روز آخر هیچ مشکلی نداشتم یعنی ترسی وجود نداشت .فقط اگه دکتر گفته وگرنه هیچچچ دلیلی برای رابطه نداشتن نیست.
آقتاب عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 2737 من سرکلاژی بودم ،تا هفته ۱۴ اوکی بودم ،بعدش که فهمیدیم طول دهان رحم کوتاهم و سرکلاژ شدم ،ممنوع شدم تا الان که ۳۲ هفتم
اسم_نمیخوام مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 345 من ۳تا بارداری داشتم از روز اول تا روز آخر هیچ مشکلی نداشتم یعنی ترسی وجود نداشت .فقط اگه دکتر گفته ... اخه دیدم بعضیا میترسن .. گفتم اگه تاپیکم به درد یه نفرم بخوره خوبه
اسم_نمیخوام مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 345 من سرکلاژی بودم ،تا هفته ۱۴ اوکی بودم ،بعدش که فهمیدیم طول دهان رحم کوتاهم و سرکلاژ شدم ،ممنوع شدم ت ... عزیزم خب شما مورد داشتی.. انشاا... بسلامتی نی نی رو بغل کنی و بموقع...هفته ات مثل منه.. من ۳۲ هفته و ۳ روزم