2777
2789

دوستان میشه بهم‌کمک کنید من خونریزیم خیلییی کم یعمی روزی یدونه نوار به زور کثیف میشه و الان روز دومم در صورتی که من همیشههه خونریزی شدید داشتم در حدی که سه تا نوار ۲ ساعت به دوساعت عوض میکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی داشتیی؟؟چند روز؟؟چه جوری بود میشه توضیح بدی؟

بله حدودا ۱۰ روز مونده بود به موعدم که فکرکردم یه مشکلی برام پیش اومده و پریودم انقد جلو افتاده،

فقط دوروز در حد چندتا نواربهداشتی خونریزی داشتم بعدش قطع شد، تا اینکه ۵ روز مونده به موعدم احساس کردم هرلحظه درد پریودی دارم، شک کردم بیبی زدم مثبت شد

بله حدودا ۱۰ روز مونده بود به موعدم که فکرکردم یه مشکلی برام پیش اومده و پریودم انقد جلو افتاده، فق ...

من دو روز مونده به پریودم شدم در صورتی که من همیشه سر تایم میشم ولی خوب باز گفتم عیب نداره شدم دیگه ..بعد دیدم خیلییی خیلییی خونریزیم کم مثلا دیشب تا صبح که نوار سفید سفید بود ظهر یه کمی اومد و دیگه نیومد