2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود دوسالی میشه که خواننده خاموشم خیلی از کاربرا رو هم میشناسم ,ولی توی ورژن قبلی هر کاری میکردم نمیشد که عضو بشم واسه همین بیخیال شده بودم دیگه تقریبا ,امروز امتحان کردم شانسمو دیدم چقدر راحت میشه اینجا عضو شد بهر حال خیلی خوشحالم که میتونم باهاتون صحبت کنم

وای دوساله دارم میخونم همتون رو میشناسم امشبم از دوستان کمک خواستم راهنماییم کردن 

منو میشناسی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

تنو چیست؟😯

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

وای میدونی چیشد که این شد اسمم هر اسمی رو میزدم نمیشد ,بعد دخترم یه کارتون میدید که اسم شخصیتش تنو بود دیگه همین رو زدم اصلا باورم نمیشد که ثبت بشه