2777
2789
عنوان

بیاید مشکل مسخره امو بگم بخندید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 46 پست
کم کم بگو بهش پسره هم گناه داره دلش میخاد از تو نشنوه یکی بلده بهش بگه مخش بزنه

کلا ذاتی اینجوریم هیچوقت زبون نداشتم 

همه کار با هم کردیم خجالت نکشیدم اما یبار نتونستم حسمو بگم چکار کنم 😭😭😭

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
 من ١٤ ساله ازدواج كردم يه بار هم به همسرم نگفتم دوستت دارم يا قربون صدقه اش نرفتم و... با اينك ...

منم مثل تو کم رو ام خیلی دلم میخواد بگم بهش ولی زبونم لال میشه اون لحظه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا ذاتی اینجوریم هیچوقت زبون نداشتم  همه کار با هم کردیم خجالت نکشیدم اما یبار نتونستم حسمو ب ...

حالا مستقیم بهش نگو یه کلمات دیگه به کار ببر کلمات و جملاتی  ک توشون عشق باشه  اما باید کم کم این عادتت بزاری کنار  الان جوونی نگی کی بگی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بعداز 5 سال چرا هنوز نامزدید؟ قربون صدقش نری زنی دیگه اینکارو انجام میده 

۳ سال دوست بودیم تازه نشون کردیم ۲۰ سالمونه

چجوری بگم دست و پام عرق میکنه اما ذره ای نمیتونم حسمو بیان کنم 

ازیجای بایدشروکنی دیگ مردا،این چیزامهمه براشون 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

همین اولین بارش سخته ،خیلی حس کم رویی دارم  کاش میشد یبار میگفتم بار دوم دیگه سخت نبود

اول تو پیام بگو مثلا میگی حسن سلام خوبی

بگو سلام عزیزم خوبی چ خبر

از پیام شروع کن اما اگر نگی بعدا صد سال هم بگذره دیگ نمیتونی بهش بگی و پشیمون میشی میبینی ۲ نفر به هم محبت میکنن اما شما نمیتونی همینطور همسرت ناراحت میشه حسودی میکنه.

نزار محبت هاش بهت کم بشه و اینو بدون مرد تابع محبته فقط محبت میخواد

محبت بکن ببین چجوری برات جون میده و چقدر زندگیت شاد میشه

جان منی❤️
اگر قلبا دوستش داشته باشی ،خودت واقعا قربون صدقش میری ، نمیشه تمام عمر فیلم بازی کرد ، بهش بگو دوست ...

دوسش دارم اما شدید کم رو ام انگار ک لال میشم ضربان قلبم میره بالا 

واقعا ک ۵ ساله دارم فیلم بازی میکنم 

اول تو پیام بگو مثلا میگی حسن سلام خوبی بگو سلام عزیزم خوبی چ خبر از پیام شروع کن اما اگر نگ ...

یه پیام بدون عشقم و عزیزم نمیگم بهش اما حضوری و تماس لال میشم و خجالت میکشم 

میشه کمکم کنی شروع کنم؟

ببین مثلاعشقم عزیزم اینام نمیگی بش؟

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔