2821
2789

فقط ۱۳۳ نفر بگن برام .. ۱۰ ثانیه هم نمیشه ...

اگر گفتید ممنون میشم لایک کنید 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...

«ای کسی که غم ها را از چهره حسین میزدودی، مشکل مرا هم به حق برادرت حل کن.»

بچه ها من از کسی شنیدم که یک نفر داشته این ذکر رو برای کسی می‌گفته همزمان حاجت خودش هم برآورده شده علاوه بر اون شخص  ... 

دعا می کنمممممم هرکی برای من گفت این ذکر رو .. حضرت عباس به دلش نگاه کنه و همه ی حاجات خودش رو برآورده به خیر بکنه. خودمم این ذکر رو براتون می کنم

خیلی نیاز دارم بچه هاااا لطفا دریغ نکنید از دعاتون منو 

💪

هنوز پلکم افتاده امروز سومین روزه پلکم افتاده

بوتاکس مارک مصپورت زدم😭😭😭

کی خب بشم مثل سکته مغزیا پلکم افتاده😭😭😭

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲۰ بار گفتم انشاالله حاجت روا بشی 

بچها. میشه تاپیکمو گزارش بزنید هر کس زد بگه براش ایه الکرسی بخونم

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    
۲۰ بار گفتم انشاالله حاجت روا بشی  بچها. میشه تاپیکمو گزارش بزنید هر کس زد بگه براش ایه ...

ممنون از همگی 

ممنون ازت تاپیک شما رو هم گزارش زدمممم

آن شالها حاجت روا بشیییی عزیزممم

💪
زدم برات 

مرسی عزیزم انشاالله حاجت روا بشی 

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز