که از فلان کس بد بگن بعد تو ارتباط باهاشون بفهمین خودشون همونکار رو انجام میدن؟ مثلا دو نفر جدیدا به پست من خوردن یکیش بد همسایه هاشو میگه که پشت سرش بد میگن و ازش سواستفاده میکنن بعد من همین رفتار رو دقیقا از خودش دیدم یا اینکه یه رفتار خیلی زشتی از یکی دیدم که بهش تذکر دادم گفت من اگه اینکارع بودم پیشنهاد فلانی رو قبول میکردم در صورتی که خودش همون پیشنهاد رو به من داد من احساس میکنم برای اینکه خودشون رو خوب جلوه بدن خرابکاریای خودشون رو گردن بقیه میندازن نظرتون چیه؟ خیلی اعصابم به هم میریزه چون اینجور آدما اصلا راست و دروغشون مشخص نیست آدم تو ارتباط با اینا پر از سوال و ابهامه🤦🏻♀️😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوف به تعداد دفعات بیشمار کلا مطمئنم ۹۹ درصد آدما (از جمله خودمون حتی اگه انکار کنیم) حداقل یه بار ...
ببین این که یکی ازت سواستفاده کنه و تو گلایه کنی این که ایراد گرفتن نیست این که خودت بیای از اونی که دردتو میگی سواستفاده کنی این خیلی عجیبه خب من تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که مشکل از خودشونه این که من بیام از عیب های شخصی بقیه ایراد بگیرم درست نیست بله صد درصد تو همچین موردی خودم گرفتارش میشم این قضیه فرق میکنه