2777
2789

میگه زن نباید از حساب شوهرش خبر داشته باشه ک ب دودوتا چهارتا نیوفته

ولی خب اخه اگه من شریک زتدگیسم چرا باید پنهون کنه ک موجودیش یا پس انداز یا درآمدش چقدره

شما بگین توی جلسه مشاوره مطرح کنم این موضوع رو

یا نه؟

یا چحور بفهمم و اعتمادشو ب دست بیارم

من دور و اطرافم تا حالا زنی ندیدم که مدیریت مالی خانواده دست خودش نباشه دست شوهرش باشه

مطرح کن حتما

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدیریت خونه دست خودمه.ولی واقعا هم دقیق دونستن جزئیات مالی و پس انداز همسرم برام‌مهم نیست.خیلی خانمای اینجا هم پس انداز مخفی دارن و جالبه همه بهش حق میدن.یکی دوست داره یکی دوست نداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شوهر خاعرمنم این اخلاق و داره و به خواهرم نمیگه حتی ی حساب مخفی داره 

انقد خواهرم خبر ندارم ک بیست میلیون ب خانوادش کمک کرد و خواهرم اصلا نفهمید

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

منم نمیدونستم درامد همسرم چقدره برامم مهم نبود ماهیانه مبلغی بعنوان پول توجیبی خودم بهم میده از روز اول 

خرج خونه قسط وام همه چی با خودش 

منم ک نمیدونم چقد درامد داره ولی پافشاری میکنم باید ماشین بخری اونم چرتکه میندازه میخره یا مبل عوض کن و فلان

تو خانواده مون کلا کارت حقوق دست مامانمه ابجیمم همینطور وقتی بابا پول بخواد از مامانم میگیره اما من اینطور نیستم برامم مهم نیس چون خرجیم هرچقد بخوام نه نمیگه

کاشکی شوهر منم اینجوری بود بیچاره شدم از بس حساب کتاب کردم...دختر خرجی خودتو بگیر و بخودت برس بتوچه هس یا نیست بزار خودش بفکر رهن و قسط و بقیه کارا باشه ما ک پیر شدیم از بس دو دو تا چهارتا کردیم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲