2777
2789
عنوان

مینام.مامانا بازم به کمکتون نیاز دارم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 25 پست

تا یه هفته چیزی نیست منم دخترم گاهی پیش میومد هفته ای ۱ بار پی پی کنه. حتا یکی از اشناهای ما دخترش ۲ هفته یک بار شکمش کار میکرد انواع و اقسام دکتر و ازمایش ازش گرفتن هیچیش نبود . اون راه کار هایی هم ک دوستان گفتن موثره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیز بهت میگم خودم روی بچم اجرا کردم چون هنوزم که دو سال و نیمشه یبوست داره یه وقتایی که نمیتونه دسشويي کنه و خیلی اذیت میشه یه مقدار صابون آب ندیده بهش شیاف میکنم سریع دسشويي میکنه 

یک هفتش شده امروز  

طب اسلامی

برای یبوست نوزاد زیر 6 ماه که شکمش هر 3 یا 4 روز یکبار کار میکنه

شربت انجیر یا اب مربای انجیر 1قاشق چایخوری صبح 1 قاشق چایخوری شب

شکمش روزی دوبار کار میکنه

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

تا یه هفته چیزی نیست منم دخترم گاهی پیش میومد هفته ای ۱ بار پی پی کنه. حتا یکی از اشناهای ما دخترش ۲ ...

3 روزه شکمش کار نکرده😳

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
ببین یه چیز بهت میگم خودم روی بچم اجرا کردم چون هنوزم که دو سال و نیمشه یبوست داره یه وقتایی که نمیت ...

برا بچه یک هفته ای خوبه؟

اشک چشمم خشک نمیشه😢

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
برا بچه یک هفته ای خوبه؟ اشک چشمم خشک نمیشه😢

شنیدم که ضرر نداره چون اون فقط تحریک میکنه و دفع میشه ولی باز از یه بزرگتری مثل مادر بزرگی کسی بپرس اونا تجربه دارن من دخترم دو ماهه بود واسش گذاشتم بچه یه هفته ای رو نمیدونم به خدا