2777
2789
عنوان

چه سالی باید بره کلاس اول؟؟

172 بازدید | 19 پست

دخترم متولد نیمه اول ۹۹

چه سالی باید بره کلاس اول؟

۴۰۵ یا۴۰۶؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۴۰۴ بره پیش ۴۰۵ اول

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
با دختر منه نیمه دوم ۹۸ سال دیگه میره پیش

خدا حفظش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من نیمه دوم ۹۸ هستش اونم همینجور؟

اره عزیزم

من پسرم نیمه اول ۹۸ هس چن روز پیش ثبت نامش کردم پیش دبستان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نیمه اولیا باید ۶و نیم سالگی برن  وگرنه سال بعدش که ۷ و نیم میشن قبول نمیکنن میشه سال ۱۴۰۵

الان داشتم سرچ میکردم زده بود بین۶ تا۸ سالگی ثبت نام میکنن برای کلاس اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نیمه اولیا باید ۶و نیم سالگی برن  وگرنه سال بعدش که ۷ و نیم میشن قبول نمیکنن میشه سال ۱۴۰۵

من پسرم آخرای شهریوره تا ۵سالش بشه میره پیش

خیلی کوچیکه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری