2777
2789
باورت میشه هیچ وقت نداشتم؟🤣 اصلا دلم میخواد بدونم یه آرایش قشنگ چیا میخواد ۲۳ سالمه منافذ پوستم باز ...

منافذ پوست یکم بادرمان های تهاجمی مثل سابسیژن و لیزر و...  بهتر میشن اما اگه زیاد نیست نمیخواد انجام بدی

پرایمر یه حالت مایع داره 

وقتی میزنی روی پوستت خشکمیشه و نمیزاره کرم پودر داخل منافذ بره 

واسه یه ارایش

ابرسان مناسب نوع پوستت بزن وقتی خیسیش رفت روش پرایمر بزن 

وقتی مرطوب بودن اینم رفت اون موقع کرم پودر بزن 

اگر زیر چشمت تیره هست میتونی از کانسیلر استفاده کنی 

یه رژ گونه ملایم باتوجه به حالت صورتت محل مناسبش را بزن 

خط چشم و ریمل و فر مژه میتونی استفاده کنی 

اگه بخوایخیلی ارایش کنی یه سایه استفاده کن (اگه وارد نیستی یه رنگ مثل کرمی و...  روشن روی پلکت بزن بعد وسط پلکت را یه سایه شاین بزن) 

خط لب و رژ لب 

صابون ابرو و یا ژل ابرو برای لیفت ابرو 

کانتورم هست که من حقیقتا کار باهاش را بلد نیستم 

هر سوالی داری در خدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منافذ پوست یکم بادرمان های تهاجمی مثل سابسیژن و لیزر و...  بهتر میشن اما اگه زیاد نیست نمیخواد ...

ممنونم عزیزم

من خیلی آرایش نمی کنم یعنی مثلاً سایه رو ترجیح میدم فقط تو عروسی بزنم

اما بقیه ش عالی بود باید بخرم 

او قند روزهای تلخ من است 
بی بی کرم همون کرم پودره؟ چه مارکی میزنید ؟

بی بی کرم فارماسی عزیزم 

اره تقریبا ولی توش همه چیز هست 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

هدی بیوتی میگن خیلی خوبه و مک من خودم میبلین خریدم، زیاد نمیشه زد و انچنان هم خوب پوشش نمیده

این کرمایی که گفتی باید با یه کرمپودر گرون و بهتر ترکیب شد نمیشه همینجوری ازش بزنی

عزیزم ببین برا اینکه بخای کرم پودرت خوب باشه اول باید زیرسازت رو خوب بزنی زیر ساز ینی اول برو صورتت رو بشور بعد یخ بزن بعدش تونر بزن بعدش پوستتو با اب اکسیزن رسانی کن بعدش ابرسان بزن اگه پوستت خشکه مرطوب کننده بزن و بعد اینا یه پرایمر بزن بنفیت خیلی بهتره بعدش استی لادر و نارس شیشه مات رو باهم ترکیب کن بزن ب صورتت و با پد تخم مرغی فشار نده ضربه ای بزن و خیلی مهمه این محصولاتت برند باشه و در اخر اسپری فیکس بزن تا ساعت ها تکون نمیخوره اگه هم نمیتونی هزینه کنی باید بری پیش ارایشگر ماهر ک همه چیزش برنده 

بی بی که لک رو کارو نمیکنه حتی یه جوش

درسته بی بی برا ی پوست صاف خوبه 

ولی اسیب نمیزنه ب پوست من کرم پودر ک میزنم درجا جوش میزنم و ...

ولی اینو میزنم شلید جوشام مشخص باشه ولی حداقل میدونم دیگ پوستم اسیب نمیرسه بهش و درضمن من خودم دوس دارم نچرال باشه صورتم 

منافذ پوست یکم بادرمان های تهاجمی مثل سابسیژن و لیزر و...  بهتر میشن اما اگه زیاد نیست نمیخواد ...

وایی من هیچوقت کار با خط چشم رو یاد نمیگیرمم 

بعد ریمل خوب چی سراغ دارید؟🥺