2777
2789

واقعا میگم 

الان شش ساله شبا خواب راحت ندارم 

فکر نمیکردم بچه داری اینقدر داغونم کنه 

واقعا سخته بچه داری .ای کاش شبا حداقل راحت بخوابن ما مامانها هم بخوابیم.......گناه داریممممممم

خانوما صبحها بعد بدخوابی شب چی کار میکنید میزون میشید ؟؟؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
منم😭 خیر فوقلعاده بد اخلاق میشم

منم بی نهايت عصبی میشم 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه ؟بخدا وقتی اینا رو می‌شنوم امید میگیرم فکر میکنم فقط منم که همچین آرزوهایی دارم .تنشون سلامت ولی به خدا از کت وکول افتادم ،دلم آرامش میخواد ،یه زمان واسه خودم. ،یا در حال مریض داری ام یا پخت و پز یا شست و شو 

من دیشب دیر خوابیدم صبح زود هم بیدار شدم الان میخوام بخوابم بازم دخترم دارم نق میزنه گریه میکنه.والا ما بچه بودیم ظهر باید ساکت میموندیم تا بزرگترا بخوابن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چند سالشه ؟بخدا وقتی اینا رو می‌شنوم امید میگیرم فکر میکنم فقط منم که همچین آرزوهایی دارم .تنشون سلا ...

آره به خدا هیچکی بد بچه اش رو نمیخواد ولی واقعا مادر بودن یه شغل تمام وقته.

بی نهایت تمام وقت ....

آره به خدا هیچکی بد بچه اش رو نمیخواد ولی واقعا مادر بودن یه شغل تمام وقته. بی نهایت تمام وقت ....

به دلم مونده دوهفته مریض نشن ،این اونو مریض میکنه آخر سرم خودم مریض میشم .از چیزی به اسم تب حالم بهم میخوره😂

شما هایی که از پس بزرگ کردن یه بچه بر نمیاید یا شونه خالی میکنید برا چی بچه دار میشید نمونش مادر و پدر خودم واقعا فازشونو درک نمیکنم بچه رو برای چی میخاین برای حمالی برای اینکه هر جا کم اوردین رو سر بچه ها خالی کنین

شما هایی که از پس بزرگ کردن یه بچه بر نمیاید یا شونه خالی میکنید برا چی بچه دار میشید نمونش مادر و پ ...

بی مزه چرتووووووو

یه چیزه بی ربط رو داری میگی اینجا من که مشکلی با بچه هام ندارم .ما داریم میگیم بچه داری خیلی فداکاری میخواد واقعا ،ولی بعضی وقتا ما هم آدمیم کم میاریم و فکرم میکنم واقعا طبیعیه واکنش نشون دادن به شرایط ولی در کل بی بچه هام زندگیم محاله محالللللللل 

شما عقده از نه نه بابات داری برو سر همونا خالی کن .شما ازدواج کردی ،مادری یا پدر که سرت رو مثل گاو انداختی امدی جایی که اصلا جای شما نیست؟؟؟