2777
2789
عنوان

جفت قدامی/پرویا چیه؟؟

4367 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من الان تو 14 هفته ام واسه غربالگری که رفته بودم تو سونو زده جفت قدامی/پرویا اما دکترم نیست که بهش نشون بدم خیلی استرس گرفتم 

کسی میدونه این پرویا چیه؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای جواب بدید دیگه      

سلام شما که جفتتون پرویا بود بلخره زایمان سالمی داشتید؟طبیعی؟یا سز

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
سلام شما که جفتتون پرویا بود بلخره زایمان سالمی داشتید؟طبیعی؟یا سز

سلام عزیزم اره خدارو هزار بار شکر پسرم الان ۴ ماهشه و رو پام خوابه 

اصلاااا نگران نباش دکتر من حتی استراحتم به من نداد و فقط گفت نزدیکی نکنید که تو سونو انومالی جفتم خودشو گشیده بود بالا

سلام عزیزم اره خدارو هزار بار شکر پسرم الان ۴ ماهشه و رو پام خوابه  اصلاااا نگران نباش دکتر من ...

اخه من تو انومالی ۱۸ هفته زده پرویا خلفی.الانم ۲۴ هفتمه موقع نشستن و بلند شدنو اینا واژنم تیر میکشه.شما اینجوری بودی؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
اخه من تو انومالی ۱۸ هفته زده پرویا خلفی.الانم ۲۴ هفتمه موقع نشستن و بلند شدنو اینا واژنم تیر میکشه. ...

من تو ان تی زده بود پرویا.قدامی تو انومالی فقط قدامی بود 

این دردا که تو بارداری طبیعیه عزیزم به خدا توکل کن اون نگهدار بچته 

سلام عزیزم اره خدارو هزار بار شکر پسرم الان ۴ ماهشه و رو پام خوابه  اصلاااا نگران نباش دکتر من ...

عزیزم منم همین مشکل داره

دکتر نگفت استراحت 

فقط گفت کار سنگین نکن

شما چکار کردید؟

عزیزم منم همین مشکل داره دکتر نگفت استراحت  فقط گفت کار سنگین نکن شما چکار کردید؟

سلام عزیزم

هیچی یادمه دکتر به من استراحت انچنانیی نداده بود 

سلام حالتون خوبه؟ 

ببخشید من دوازده هفتمه جفتم anterior previa زده. جفت قدامی سر راهی. شما استراحت کامل بودی یا نسبی؟ ببخشید رابطه نداشتبن؟ حتی ینی در حد معاشقه؟ یا ارگاسم حین رابطه نداشتبن؟ ببخشید راحت میپرسم. 

جفت رغت بالا. طول سرویکس جند بود. برای من 33

سلام حالتون خوبه؟ ببخشید من دوازده هفتمه جفتم anterior previa زده. جفت قدامی سر راهی. شما استراحت کا ...

سلام عزیزم امیدوارم ببینید و جواب بدید 

برای منم سونوی ان تی مثل شما anterioz previa0 زده

دکترم خیلی بهم استرس داد گفت هر لحظه ممکنه خونریزی کنی جنین رو از دست بدی 

الان استراحت نسبی دارم.

شما استراحت کردین رفت بالا جفتتون یا سرکلاژ کردین؟

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
سلام عزیزم امیدوارم ببینید و جواب بدید برای منم سونوی ان تی مثل شما anterioz previa0 زدهدکترم خیلی ب ...

سلام عزیزم. 

چند هفته ای؟ من جفتم بله رفت بالا. استراحت نسبی ام داشتم. استرس نداره که اکثرا همینن چیز عجیبی نیس. جفتت قدامیه که عالیه مشکلی نداری. مگه لک بینی داری؟سرویکست چنده؟ من بله به خاطر کوتاهی سرویکسم سرکلاژ شدم. 

دارو مصرف داری؟ آسپرین و شباف

سلام عزیزم. چند هفته ای؟ من جفتم بله رفت بالا. استراحت نسبی ام داشتم. استرس نداره که اکثرا همینن چیز ...

۱۵ هفته هستم عزیزم لکه بینی ندارم تو ان تی سرویکسم ۳۵ بود که دکتر سونوگرافی گفت یکم پایینه اما دکتر زنان خودم گفت هر لحظه امکان از دست دادن جنین داری خیلی منو ترسوند جفتم قدامیه اما پرویا هست سرراهیه 

بله آسپرین و شیاف مصرف میکنم و بخاطر سقط مکرر آمپول آنوکساپارین هم میزنم. 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔