بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید من دوازده هفتمه جفتم anterior previa زده. جفت قدامی سر راهی. شما استراحت کامل بودی یا نسبی؟ ببخشید رابطه نداشتبن؟ حتی ینی در حد معاشقه؟ یا ارگاسم حین رابطه نداشتبن؟ ببخشید راحت میپرسم.
سلام عزیزم امیدوارم ببینید و جواب بدید برای منم سونوی ان تی مثل شما anterioz previa0 زدهدکترم خیلی ب ...
سلام عزیزم.
چند هفته ای؟ من جفتم بله رفت بالا. استراحت نسبی ام داشتم. استرس نداره که اکثرا همینن چیز عجیبی نیس. جفتت قدامیه که عالیه مشکلی نداری. مگه لک بینی داری؟سرویکست چنده؟ من بله به خاطر کوتاهی سرویکسم سرکلاژ شدم.
سلام عزیزم. چند هفته ای؟ من جفتم بله رفت بالا. استراحت نسبی ام داشتم. استرس نداره که اکثرا همینن چیز ...
۱۵ هفته هستم عزیزم لکه بینی ندارم تو ان تی سرویکسم ۳۵ بود که دکتر سونوگرافی گفت یکم پایینه اما دکتر زنان خودم گفت هر لحظه امکان از دست دادن جنین داری خیلی منو ترسوند جفتم قدامیه اما پرویا هست سرراهیه
بله آسپرین و شیاف مصرف میکنم و بخاطر سقط مکرر آمپول آنوکساپارین هم میزنم.
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔. ۳بار سقط داشتم💔💔