2777
2789

خانمها دو هفته قبل خواهرم رو بردم دكتر و اونجا دكتر گفت توده در سينه. داره و مامو و سونو نوشت و بعدا هم نمونه برداري نوشت! خواهرم گفت به كسي نگو تا جواب ازمايش بياد. ولي من به برادر و خواهرم كه نزيدك ٣٥ سالشون هست گفتم كه چنين موضوعي هست كدام دكتر ببريمش و شما هم تحقيق كنيد دكتر خوب پيدا كنيم امروز با هم جمع بوديم كه  يهويي دادشم بيچاره از دهنش در اومد كه جواب پاتولوژي كي مياد! اقا خواهرم هرچي از دهنش در اومد بهم گفت كه فضول هستي و نميتوني راز من رو نكه داري و... منم برگشتم گفتم كار خوبي كردم اصلا پشيمون نيستم و اين موضوع جدي هست بايد همفكري ميكردم! سلامتي ات برام مهم هست و اينا غريبه نيستند!! ولي عذاب وجدان دارم و ناراحت هستن

نه نگو اصلا نگو.  راز دار باش شاید دلیلی داشته

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا انگار خواهر و برادر دیگه ات فوق دکتراشونو از یو اس ای گرفته بودن بهتر میدونستن کدوم دکتر خوبه 😒😒 یه سرچ میخواستی بکنی دیگه آدم مریض رو باید اینجوری حرص میدادی؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خواهرت واسه چی نمیخواست بگه باید میگفت ولی کار توم اشتباه بود ک گفتی باید اول ازش اجازه میگزفتی این حرفارو میزدی ک سلامتیش اهمیت داره و باید مشورت کنه قانعش میکردی بعد 

تازه هنوز چیزی مشخص نیس میزاشی ازمایشش میومد خدایی نکردع چیزی بود میگفتی

نه نگو اصلا نگو.  راز دار باش شاید دلیلی داشته

عزيزم موضوع جدي هست ما در خانواده سابقه ي سرطان سينه داريم مادرم مبتلا هست و من هم ازمايش ژنتيك دادم و امكان درگيري در اينده دارم! خدايي نكرده چيزي ميشد فردا دخترش و پدر و مادرم يقه ي منو ميگرفتند! بايد دكتر خوبي پيدا بكنيم.

عزيزم موضوع جدي هست ما در خانواده سابقه ي سرطان سينه داريم مادرم مبتلا هست و من هم ازمايش ژنتي ...

ی هدیه بگیر بهش بده

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
کاش نمی‌گفتی خواهران اگه ی فرد بالغه خودش می‌دونه کی چیو بگه اصن ب شما ربطی نداشت

اتفاقا اصلا بالغ نيست با اينكهزميدونست ما سابقه ي سرطان سينه داريم ولي جدي نميگرفت و دكتر نمي رفت و من هر چند ماه به زور مجبورش ميكردم و مي بردم مامو يا سونو! اين بار هم من با زور بردمش! چنين ادمي رو به حال خودش ول كني هر بلايي سر خودش مياره. 

نباید میگفتی وقتی تاکید کرده به کسی نگی... هر چقدر مهم باشه خودش صلاحشو بهتر میدونه

منم یه بار باردار شدم گفتم تا قلبش تشکیل نشده به کسی نمیگم حاملم... چون دوست نداشتم کسی بفهمه تو اقدامم ولی از طرفی خواهرم نزدیکترین آدم زندگیم بود و دوست داشتم اون خبر داشته باشه خلاصه فقط به اون گفتم... بعد از 8 هفتگی افتادم به خونریزی و بچه سقط شد به خواهرم گفتم  به هیچ کس نمیخواد بگی من اصلا حامله بودمو اینا.... سریع رفته بود به زن داداشام و مامانم و بقیه گفته بود زهرا حامله بوده سقط کرده بعد به اونا هم گفته بود دلش نمیخواد کسی بفهمه و به روش نیارین😐😬که زنداداشم حواسش نبود و بهم گفت.... انقدررررر ناراحت شدم از دست خواهرم که نگو.... چون آدم لابد براش مهمه که کسی نفهمه و از خواهر نزدیکتر نداریم... از اونموقع اصلا برنامه های زندگیمو ازش مخفی میکنم... خیلیم عذرخواهی کرد بابت دهن لقیش ولی دیگه فایده نداشت

نباید میگفتی وقتی تاکید کرده به کسی نگی... هر چقدر مهم باشه خودش صلاحشو بهتر میدونه منم یه بار بارد ...

عزيزم حاملگي با بيماري جدي فرق داره. خواهز كوچيك من الان ٨ هفته بارداره  و فقط منو و خواهرم ميدونيم همسرش هم  نميدونه! ولي اينجا بخث بيماري مهم هست . و مادرم رو ما اون موقع ده سال قبل برا عمل برديم تهران! ما اهل اروميه هستيم و اگررخدايي نكرده جوابش بد باشه از حالا بايد به فكر اماده كردن پول و غيره باشيم عمل جراحي سينه در بيمارستان خصوصي تهران حول و حوش ١٠٠-١٥٠ ميليون هست. و وقت دهي دكترهاي تهران خودش خيلي سخت هست

عزيزم حاملگي با بيماري جدي فرق داره. خواهز كوچيك من الان ٨ هفته بارداره  و فقط منو و خواه ...

اره بعدش خوندم که خواهرتون بی خیاله و دنبال دمتر نمیره... حق داشتی نگران باشی... ولی بازم شاید خواهرت میترسه این موضوع تو فامیل بپیچه مطمئنش کنین این حرفا بین خودتون میمونه.... ما هم داریم تو فامیل که مثلا مادر خونواده سرطان داره بعد فقط خودشون خبر دارن و خیلی مواظبن کسی نفهمه بعد یدفعه عروس خانواده به خواهرش میگه و بین فامیل پخش میشه... بعضیا دوست ندارن بقیه هی حالشون رو بپرسن.... من خودم بابام یه بار حالش بهم خورد هیچ مریضی هم نداره از اون سال هی مادرشوهرم میپرسه بابات دیگه حالش بد نشده😐

حق با خواهرته واقعا 

خوب میذاشتی حالا جواب بیاد 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤