2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست
اره اگه فردا باشن حتما قراره فردا ببرم

تاپیکاتو خوندم یکم استرسی شدی بهت حق میدم من خودمم رو بچه هام حساسم حتما پیگیری کن طوری نیست خوب میشه

گردنش ک کج میشد به پشت خوب شد؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ فهم و درک چطوره ؟ اسباب بازی بادستش میگیره ؟  میتونه چیزای ریز رو از زمین برداره ؟ ک ...

اره میگیره 

همه چیز رو هم میبره برا دهن 

ریز مثلا در چه حد؟ آره مثلا تراش رو برمی‌داره یا مثلا چندتا قند کنار هم باشه مشت میندازه ازشون میگیره

گردن گیری خوب بود یادم نیست دقیق اما نگران کننده نبود معمولی بود 

ببرش دکتر.بچه یکساله باید بتونه روپاهاش بایسته ‌.ولی راه رفتنش تا یکسال و نیم وقت داره . باید د ...

نه 

رو زانوش بلند میشد چند وقت پیش ک ی ویروس لعنتی گرفت کلا بی حال شد دو سه روز بعد از اون خوب شد یکی دو روز ولی بعدش دیگه ی حالت بی قرار داره همش از چند روز پیش هم که گردنش شل میشه ی طرف یا مثلا از پشت شل میشه 

ن همین نشسته معلومه عضلات کمرش سفته ک نیوفته 

سینه خیز چی نمیره ؟ خودش دمر میشه ؟ برمیگرده ؟

ی توصیه روزی ۲ ۳ بار هربار تا وقتی اذیت نشه برعکس ب شکم بزارش رو زمین ی ملافه تمیز پهن کن دهنش نخوره زمین 

ی اسباب بازی جذاب بزار براش 

تا ۲ ماه هرروز هرروز انجام بده 

۲ ۳ بارم دستاشو بگیر مسیر کوتاه تاتی تاتی کن باهاش 

اسباب بازی بده دستش چیری مختلف سفت نرم گرم سرد 

هرروز انجام بدیا ولی تغییر ندیدی باید ببری کاردرمانی 

امیدوارم و انشالله ک لازم نباشه

تاپیکاتو خوندم یکم استرسی شدی بهت حق میدم من خودمم رو بچه هام حساسم حتما پیگیری کن طوری نیست خوب میش ...

نه

امروز دکتر گفت باید ام آر ای بده بردم ی دکتر دیگه گفت ببر مغز و اعصاب که متاسفانه امروز نبودش خدا کنه فردا باشه تا ببرمش 

بخدا دیگه ب همه چی شک کردم میگم بچه از اول شل بود میگم این اصلا نشستن نیست 

الان فقط دارم فکر و استرس میکشم 

نه پاهاش رو در حد چند ثانیه سیخ میکنه جواب آزمایشش رو امروز بردم  چند روزی هست خیلی شل میشه ب ...

پسر من الان ۱۳ سالشه.

ولی تمام علائم پسر شما رو داشت.. ما ام ار ای دادیم

گفتن چیزای نیست و با کتر درمانی حل میشع.

واقعنم جواب داد...

یه مدتم مجبور شدم واسه خاطر اینکه ساق پاش و کج میزاشت حتی تو خونه کفش ساق دار پاش کنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره میگیره  همه چیز رو هم میبره برا دهن  ریز مثلا در چه حد؟ آره مثلا تراش رو برمی‌داره ی ...

خب خدارو شکر 

مشکلات مغزی درمانش خیلی سخته گاهی هم درمان نداره 

ولی مشکلات جسمی درمان پذیره 

فرزندتون تأخیر حرکت داره 

اگه دکتر بگه مشکل خاصی نیست با کاردرمانی این تأخیر حرکتش درست میشه 

فردا که تعطیله 

ان شاءالله هفته آینده یه دکتر مغز و اعصاب ببرش

خیلی از بچه ها اینجورین و با کاردرمانی خوب میشن 

غصه نخور

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

ن همین نشسته معلومه عضلات کمرش سفته ک نیوفته  سینه خیز چی نمیره ؟ خودش دمر میشه ؟ برمیگرده ...

نه سینه خیز نمیره 

دمر میشه ولی خیلی زود به گریه میوفته منم درستش میکنم خودش اصلا نمیتونه برگرده به پشت دوباره 

آخه گریه میکنه چیکارش کنم چندبارم خواستم سرگرمی کنم نمیشه در حد چند ثانیه فقط میمونه 

تورو خدا دعا کن براش 

نه  رو زانوش بلند میشد چند وقت پیش ک ی ویروس لعنتی گرفت کلا بی حال شد دو سه روز بعد از اون خوب ...

عزیزم فردا مطب ها تعطیل اند احتمالا . ولی ببرش اورژانس و بذار بستریش کنند.ازمایش و mriبگیرن ‌ . یخورده عادی بنظر نمیرسد . بگو از بعد ویروس اینجوری شده تا سریع درمان شروع کنند . بخوای ببری مطب ،شنبه میان دکترها . 

برات دعا میکنم که موردی نباشه ،اگرم هست درمان بشه سریع . من میفهمم چقدر نگرانی . مادرها با هر تب بچه شون هزار بار می‌میرند و زنده میشن. 

پسر من الان ۱۳ سالشه. ولی تمام علائم پسر شما رو داشت.. ما ام ار ای دادیم  گفتن چیزای نیست و ب ...

وای خداروشکر خدا حفظش کنه 

امروز مسیر دکتر تا نویت گیری ام آر ای رو با گریه رفتم 

تورو خدا دعا کن بچه ام مشکلی نداشته باشه مثل پسرت سالم باشه 

نه  رو زانوش بلند میشد چند وقت پیش ک ی ویروس لعنتی گرفت کلا بی حال شد دو سه روز بعد از اون خوب ...

فکر کنم بخاطر ویروس بدنش ضعیف شده 

یه مدت که بگذره تقویتش کن دوباره جون میگیره 

دختر من یه بار خیلی شدید مریض شد بعد از خوب شدنش تا یک ماه به جای راه رفتن 

چهار دست و پا میرفت 

پاهاش جون نداشت

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

خواهر کدوم شهری؟

پیش هیچ دکتری نبر فقط وفقط فوق تخصص مغز واعصاب کودکان همه چیر بهش تعریف کن حتی شل شدن گردنش انشاالله ک دکتر میگ سالم وطوریش نیست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم فردا مطب ها تعطیل اند احتمالا . ولی ببرش اورژانس و بذار بستریش کنند.ازمایش و mriبگیرن ‌ . یخور ...

بخدا از عصر تا حالا دنیا برام ی جور دیگه اس تیره و تار 

امیدم فقط به خداست که دلم رو نشکنه