2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست
وای خداروشکر خدا حفظش کنه  امروز مسیر دکتر تا نویت گیری ام آر ای رو با گریه رفتم  تورو خ ...

ان شاءالله که حتی کار درمانی ام نخواد و نگرانیتون بی دلیل باشه عزیزم..

درکت میکنم روزای سختی بود برام. خدا کمکت کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بخدا از عصر تا حالا دنیا برام ی جور دیگه اس تیره و تار  امیدم فقط به خداست که دلم رو نشکنه&nbs ...

اگه نوبت ام آرای گرفتی ،ببرش حتما . اگه علایم هوشیاری خوبی داره و به صداها واکنش داره ،مشکل مغزی ندارد . مشکل ضعف عضلات شاید داره که با کار درمانی حل میشه.انشالله خوب میشه و از نگرانی درمیای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر کدوم شهری؟ پیش هیچ دکتری نبر فقط وفقط فوق تخصص مغز واعصاب کودکان همه چیر بهش تعریف کن حتی شل ...

کرمانشاه 

آره عصر رفتم نبود نوشته بود روز های زوج 

حالا آزمایشگاه و دو سه تا از دکتر ها شنیدم که فردا بازن امیدوارم اینم باز باشه بیاد 

توروخدا دعا کن عزیزم دنیام سیاه شد بخدا 

کاش کاش کاش خدا بچه ات رو حفظ کنه

نگرانیت درک میکنم 

نذر کن انشاالله بخیر وخوبی تموم میشه توکلت بخدا باشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کاش کاش کاش خدا بچه ات رو حفظ کنه

سلامت باشی 

به چیزهای خوب فکر کن تا همون اتفاق بیفته

مادر یعنی دلواپسی 

الهی هیچ مادری با غم اولاد امتحان نشه

شما هم حرص نخور 

دو روز دیگه بچه ات راه میره و حرف میزنه ولی خودت بخاطر استرس زیادی که داشتی مریض میشی🌷

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

اگه نوبت ام آرای گرفتی ،ببرش حتما . اگه علایم هوشیاری خوبی داره و به صداها واکنش داره ،مشکل مغزی ندا ...

اره واکنش میده حتی میزنه رو وسایل وسایل رو برمی‌داره چیزی میداره دهنش دست میگیرم جلو دهنش میگم بده ب مامان قشنگ میندازه تو دستم البته مثلا چیزی دستش باشه بگم بده بلد نیست فعلا 

توروخدا دعا کن مشکل مغزی نباشه دعا کن دلم نشکنه

مممنونم 

قربونت

اولین فرصت ببر دکتر..

گردن نگرفتن. کمک کردن واسه نشستن

ههمه چیز و بگو

پسر من گردن میگرفت. خودش قل میخورد ولی کار درمانی لازم شد...

زود اقدام کن براش.

ان شاءالله  بلا  ازش دور باشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلامت باشی  به چیزهای خوب فکر کن تا همون اتفاق بیفته مادر یعنی دلواپسی  الهی هیچ مادری ...

الهی امین 

این روزا به جای اینکه لذت ببرم فقط دعا میکنم زودتر بگذره 

میگم خدایا روزی میاد منم به این روزا بخندم 

کرمانشاه  آره عصر رفتم نبود نوشته بود روز های زوج  حالا آزمایشگاه و دو سه تا از دکتر ها ...

تو موقعیتهای مشابه تو خیلی قرار گرفتم خدا کافر رو هم با بچه اش به امتحان نکشه خیلی سخته خیلی ولی سعی کن آرامشتو حفظ کنی شاید شما حساسی ولی از نظر پزشک نرمال توکلتم بخدا باشه فقط آروم باش ودرکنارش نذر کن 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
قربونت اولین فرصت ببر دکتر.. گردن نگرفتن. کمک کردن واسه نشستن ههمه چیز و بگو پسر من گردن میگرفت. ...

از اول گردن گرفت مشکلی نداشت الان این چند روز گردنش شل میشه ب ی سمت 

بیشتر وقتایی ک از خواب بیدار شده مخصوصا ی تایم هایی هم خوبه صافه 

قل میخوره دمر میشه ولی زود به گریه میوفته منم برش میدارم 

تو موقعیتهای مشابه تو خیلی قرار گرفتم خدا کافر رو هم با بچه اش به امتحان نکشه خیلی سخته خیلی ولی سعی ...

این دوتا دکتر که گفتن همون ام آر ای 

نمیدونم مغز و اعصاب چی بگه 

تورو خدا دعا کن برامون 

این دوتا دکتر که گفتن همون ام آر ای  نمیدونم مغز و اعصاب چی بگه  تورو خدا دعا کن برامون& ...

احتمالا اول نوار مغز بگیره 

ام ارآی چون سن بچه کم معمولا سریع نمیگیرن چون اشعه داره مگ اینکه واقعا واجب باشه.

گردنش دائم شل شده؟

یا گاهی شل میکنه؟