2777
2789

محتاج توجه اونا نبودم ولی اینکه با ماشین دنبال ماشینمون کردن دوتاشون از خواهرم شماره میخاستن ای وای چه حس بدی داشتم 

یعنی من هر جا میرم کانون توجه خواهرمه

منو آدمم حساب نمیکنن

گاهی واقعا میگم کاش خواهر نداشتم خیلی اعتماد به نفسم خورد شده میترسم ازدواجم کنم همسرم یا خانوادش چششون خواهرمو بگیرن تا خودم

اون چشمو ابرو بوره و رنگی با پوست سفید 

من چشم و ابرو مشکی با پوست سبزم و بدنن گندمی روشن

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

خدایا الان دغدغه تان این هست 

که دوتا پسر الدنگ دنبال شما راه افتادن

چرا از شما شماره نگرفتن؟!!!!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا الان دغدغه تان این هست  که دوتا پسر الدنگ دنبال شما راه افتادن چرا از شما شماره نگرفتن؟ ...

بابا خوبه گفتم محتاج اونا نیستم حرف من یه چی دیگس اینکه همیشه خدا همه جا منو له میکنن و کانون توجه اونه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 
خدایا الان دغدغه تان این هست  که دوتا پسر الدنگ دنبال شما راه افتادن چرا از شما شماره نگرفتن؟ ...

فک کنم اسی منظورش کلیه فقط این پسرا نیس حسادت ذات خانمهاست  که دوس دارن همیشه خودشون مرکز توجه باشن و بهترین باشن 

ولی من بودم خوشحالم میشدم که سلیقه دوتا علاف نیستم

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بابا خوبه گفتم محتاج اونا نیستم حرف من یه چی دیگس اینکه همیشه خدا همه جا منو له میکنن و کانون توجه ا ...

چرا تا یه چیز میشه میندازی گردن خدا

اصلا از کجا میدونی که این به نفعت نیست؟؟

ببین حداقلش اینه اگه فردا یکی اومد تو زندگیت و عاشقت شد میدونی که تو رو برای خودت میخواد نه صرفا ظاهرت 

اما خواهرتو نه... خیلیا به خاطر ظاهرش بهش نزديک میشن و اتفاقا از نظر روحی آسیب بیشتری میبینه

همیشه گفتن خوشکلی دردسر داره 

منم مثل تو خواهرم سفید تر و خوشکل تر از منه ولی با اینحال من خداروشکر میکنم....