2777
2789

بگید لطفا من خیلی از ریسک کردن برای دماغم میترسم 

میترسم عمل کنم بد شه یا نشه اونی که میخوام 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخام عمل کنم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
به دکتر بستگی داره هزینه ولی مثلا من چون میترسیدم از تغییر زیاد یا تکراری شدن صورتم یا ریسک کردن طب ...

خوب شده؟راضی ای؟ 

هزینه عمل به دکتر بستگی داره به مدلش بستگی نداره

من طبیعی عمل کردم خیلی راضیم،باید ببینی به چهرت چی میاد مثلا من اگه فانتزی عمل میکردم سنم رو بالا نشون میداد برای یکی دیگه ممکنه برعکس باشه

درکل بعد عمل همیشه بهتر از قبلشه مگه اینکه بینی الانت واقعا مشکل خاصی نداشته باشه و فقط الکی بخوای عملش کنی

...
قیمتش فرقی نداره. من خودم نیمه فانتزی دوست داشتم. ولی دکترم برام طبیعی درآورد. بد نیست ولی خب من نیم ...

خوب شده؟ 

هزینه عمل به دکتر بستگی داره به مدلش بستگی نداره من طبیعی عمل کردم خیلی راضیم،باید ببینی به چهرت چی ...

همونی که میخواستین شد دماغتون؟ طبیعی؟ 

خوب شده؟راضی ای؟ 

اگه بخوام حقیقتو بگم بعضی وقتا میگم کاش فانتزی عمل میکردم بیشتر تغییر میکردم و بینیم کوچیک تر میشد

بعد یهو بعضی وقتا نمیفهمن عمل کردم میگن چقد بینیت طبیعی خوبه اون موقع راضیم 

نمی‌دونم ولی از قبل که خییییلی بهتره

آقایون دعوت به دوستی ندن