2777
2789
عنوان

موهای دکلره😓😨

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 30 پست
😭😭وااای چه غلطی کردم 

عزیزم شاید برای تو نسوزه . نگران نشو . من نمیدونم چرا برای من اینجوری شد .

من بعد از اینکه موهای پسرونه زدم خیلی بهش میرسم دیگه هیچوقت دکلره نمیکنم . یسره دستم روغنه . ولی دیگه مثل سابق پرپشت نشد . 

مینا قری هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هر کی دکلره کرده موهاش ریخته و سوخته..پس این همههههه موهاشون روشنه!

شاید برای بعضیا نسوزه ولی اغلب موهاشون وز و کم پشته . هیچ کسو ندیدم بعد دکلره موهای نرم و لطیف و پر باشه

مینا قری هستم

مینا جون من موهام ۳رنگ شده بود مجبور بودم یا تیره کنم یا اینجوری روشن البته دوستم داشتم ولی نالاحتم اخه موهام بلنده و خیلی وقته اونقد کوتا نکردم.فعلا با روغن زیتون و اینا خوبه اگه نریزه

میگم ک بدون دکلره خوب دراورد . روشن شد . حتی گفتم ۳صفر نزن ک اونم اسیب میزنه . الان موهام ن سوخته ن ...

دقیق میشه بگی چه رنگی زد و چطور این رنگ رو برات درآورد

بتظرم خیلی قشنگه..منم برم همینو بزنم

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
مینا جون من موهام ۳رنگ شده بود مجبور بودم یا تیره کنم یا اینجوری روشن البته دوستم داشتم ولی نالاحتم ...

میشه خودتم رنگ موهات رو بزاری

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
مینا جون من موهام ۳رنگ شده بود مجبور بودم یا تیره کنم یا اینجوری روشن البته دوستم داشتم ولی نالاحتم ...

انشاالله نمیریزه عزیزم . ی نصیحت بهت بکنم تا ی ماه یا حتی شده دوماه دیگه روش رنگ نذار . بعد روغن ارگانو زیتونو حتما استفاده کن . چیزیش نمیشه

مینا قری هستم