2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاید لطفا. چند وقته اعتقاداتم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 102 پست
درمورد نماز اول یه اذانگو نصب کن که برای هر نمازی یادآوری کنه واست یه حدیث انگیزشی یا جمله که تلنگر ...

ممنون بایت وقتی که گذاشتی عزیزم لطف کردی🙏🙏

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
خسته نباشی😂😂 من هیچوقت بد کسیو نخواستم حتی واسه دشمنمم خوشی خواستم.. هیچوقت با ابروی کسی بازی نکر ...

شاید کساییی که الان بهت خنجر زدن نبینی چی میشن ....

اون دنیا سر پل هرکی حتی کوچک ترین اذیتتم کرده مجازات میشه و ثواباش برای تو میره!نگران نباش خدا فکر اینشم کرده

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کساییی که الان بهت خنجر زدن نبینی چی میشن .... اون دنیا سر پل هرکی حتی کوچک ترین اذیتتم کرده م ...

انقد دلم پره از این ادمایی که به من بهتان بستن قضاوتم کردن قصد ابرومو کردن اگه عداالتی هست باید تو این دنیا تاوان پس بدن

خدا از دهنت بشنوه دعا کن برم شوهرم میگه بری عاشق مشهد میشی هروز میگی بوریم مَشَد😂😂🤣🤣

ای جان😂انشالله از خود اقا بخا دعوتت میکنه

اصن سر زده برو چی میشه😂😂😂

من دیگه برم بخابم 😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
یه سوال بپرسم ازت؟ تو چیکار برای خدا کردی الان منتظر معجزه ای؟ البته خدا که به کار های ما احتیاجی ...

اره موافقم همیشه فک میکنم میگم خیلیا هستن مشکل جسمی دارن یا شرایطشون خیلی بدتره ولی خیلیااا هستن که عشق دنیا رو میکنن حتی میتونم بگم اکثرشون شاید ماهی سالی یه بار به خدا فک کنن

اینا یهو وارد مغزم میشه اوناام هیچکاری نمیکنن واقعا حتی خیلیی کارایی که نباید بکننو انجام میدم

حالا من نشستم یه جا شاید گناه بزرگم باشه غیبت مثلا همینجوریی بدبختی میکشم😂

گاهی فکر میکنم شاید هیچی دست خدا نیست خدا فقط افریده و همه چییی دست خود ادمه همه چی 

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤

سردرد های مکرر. تنگی نفس. حس میکنم دارن به سرم پوتک میکوبن. کلا خیلی پریشونم مامانم امروز میگه چشات ...

حتما ب روانپزشک خوب سر بزن

دچار نوعی اختلال اعصاب شدی

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
ای جان😂انشالله از خود اقا بخا دعوتت میکنه اصن سر زده برو چی میشه😂😂😂 من دیگه برم بخابم 😂😂

شب بخیر😂

حتما ب روانپزشک خوب سر بزن دچار نوعی اختلال اعصاب شدی

اره خیلی وقته بیشتر از دوساله اینطوریم دیگه یجورایی عادت شده برام من با این سردرد ها رفیقم دیگه عادت کردم بهشون🤦‍♀️

انقد دلم پره از این ادمایی که به من بهتان بستن قضاوتم کردن قصد ابرومو کردن اگه عداالتی هست باید تو ا ...

تو این دنیا هم میدن...

یه بنده خدایی میشناسم دوستشو سر قیافش مسخره میکرد و خودش خیلییییی زیبا بود شب و روز به هر بهانه ای دل اینو میشکست سال ها گذشت تا برای اونیکی دختره(همونی که زیاد زیبا نبود)خاستگار اومد و ازدواج کرد و دختره خوشگله به انتظار یه خاستگار نشست

با لفظ دیگه کارما هم میگن😃

تو این دنیا هم میدن... یه بنده خدایی میشناسم دوستشو سر قیافش مسخره میکرد و خودش خیلییییی زیبا بود ش ...

اره دقیقا خیلیارو دیدم کارما دادن........ما تو فامیلمون یه زنی بود که همیشه به همه بهتان میبست... برادر این زنه مریض بود

یبار سر ارث میراث با برادرش دعواش میشه. داد میزنه سز برادرش که الکی میگی مریضی خودتو زدی به مریضی و برادرشو فحش میده انقدددد میگه که برادره کفری میشه و میگه اگه من الکی خودمو زدم به مریضی ایشالا تو درد بدتر از من بگیری تا بفهمی حالمو... چند ماه از اینحرف نگذشته بود که اون زن سرطان گرفت و مرد..

اره موافقم همیشه فک میکنم میگم خیلیا هستن مشکل جسمی دارن یا شرایطشون خیلی بدتره ولی خیلیااا هستن که ...

خدا حق انتخاب داده لذت از زینت ها دنیوی و عذاب دردناک 

و کمی اذیت شدن در این دنیا و لذت از پاداش های بهشت

بعضی ها اولی رو انتخاب کردن خدا ولشون کرده دیگه کاری به کارشون نداره مثل مادری که فرزندشو با (خاست خود فرزندانش ) ول میکنه دیگه بهش اهمیت نمیده تا وقت تقسیم ارث معلومه به اون بچه هییچی نمیده خودش انتخاب کرده بوده که مادرش بهش گیر نده پس معلومه مادره هیچی از اون ارث بهشن نمیده

اون ادم ها هم همینجور خدا دیگه با خاست خودشون کاری به کارشون نداره ولی موقع تقسیم بهشت به اون ادم هیچچچ چیز نمیده و عذاب و... براشونه

اره دقیقا خیلیارو دیدم کارما دادن........ما تو فامیلمون یه زنی بود که همیشه به همه بهتان میبست... بر ...

دقیقا همین کارماعه

فقط خدارو صدا بزن فقط از خدا بخواه خدا کمکت می‌کنه 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]

من انقدر که دیدم ظالم همیشه سالمه 

اعتقادم ضعیف شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!