2777
2789
عنوان

بچها شوهرم برگشت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ما کلا تو حال میخوابیم اصلا تو اتاق نمیریم لحاف تشکشو برداشت رفت اتاق درم بست

مهم نیست ،بره بزار بره تنهایی به کارای زشتش فکر کنه.منم مثل شما سر چهار راه میخوابیم .حالو میگم.

آره همون تاپیک قبل گفتم الکی گفته .مثلا میخواد بره کجا بگه چرا اومدم .ناز الکی میکنه .پنیر وکره و تخ ...

ولی جدی اصلا فکر نمیکردم برگرده خودمو آماده کرده بودم یک ماه نبینمش

ولی جدی اصلا فکر نمیکردم برگرده خودمو آماده کرده بودم یک ماه نبینمش

ول کن اینا ناز میکنن فکر میکنن همه مادرشونن .اما اما اما بی احترامی نکن و هردفعه همه چیو خراب نکن باب نشه 

من خرداد ایشون تیر چطور عزیزم

آخه تا حدودی پست های قبلیتونو خوندم و حس کردم مشکل خاصی ندارین. فقط اعصابتون خورد شده و به هم توهین کردین. گفتم نکنه یکیتون مردادی اید.

عزیزم مردهای تیرماهی خیلی خیلی حساسن. خیلی هم زناشونو دوست دارن. از توهین شنیدن بی زارن و سریع از هم می پاشن. اما حواست باشه که اصلا پیش قدم نشی برای آشتی ، چون ازت دورتر میشه. 

اما کم کم ملایمت نشون بده و وقتی آشتی کردین اگه تونستی در لفافه بهش بگو که از اینکه توهین کردی متاسفی و به هم قول بدین دیگه توهین بینتون نباشه.

گلم شما قهر کرده بودین چجوری آشتی کردین

از ترفند من استفاده کنین 

من هروقت همسرم قهر میکنه،دورکعت نماز میخونم و بعدش ۱۰۰۱ بار میگم یا وَدود 

بعدش یواشکی به سمتش فوت میکنم. خودش میاد پا پیش میذاره. اگه دعوامون خیلی خفن باشه، نهایتا دو بار میخونم و حل میشه