2777
2789
عنوان

ممنون میشم یه جوابی بدید

149 بازدید | 1 پست

بچه ها من با کسی که حدود یکسال همو میشناسیم ولی چهار ماهه رابطه جدی تشکیل دادیم

الان بعضی موقع یه سری پستارو دیدم لایک میکنه که حس بدی میگیرتم چون وایب اینو میده دلش برا اکسش تنگ شده،مثلا پستی رو لایک میکنه که نوشته دیدنه دوبارت برا من حسرت شد،بنظرتون بهش بگم دلیل کارشو؟

از طرفی یبارم تاپیک گذاشتم،وقتی میخوام بوسش کنم خودشو جمع میکنه در حالی همه چیمون به راهه خنده و خوشگذرونی و بیشتر از یکساله که همو میشناسیم،بعدشم توجیهش اینه که باید بگذره زمان تا راحتتر بشم،این در حالیه که خیلی وقته همدیگرو میشناسیم ولی دیت هامون کم بوده

نباید واکنش سریع بدی یا بخوای به زور کاری کنی 

باید کنارش باشی درکش کنی و یه روز که خیلی حالتون خوب بود ازش آروم بخوای کاملا صادق باشه و بهش بگی در هر صورتی دوستش داری و درکش میکنی بعد ازش بپرس و تهش هم بگو جوابش هرچی باشه با هم سعی میکنیم درستش کنیم فقط لطفا دروغ نگو 

بعدش که گفت 

ازش بپرس به نظر خودت راهکارمون و روندمون چی باشه بهتره بگو چون تو خودت رو بهتر میشناسی به نظرت یه تایمی دور شیم از این قضایا کلا یه سفر بریم میتونه کمکی بهت بکنه؟ یا مثلا فقط باید بهت زمان بدم؟ دوست داری با تراپیست صحبت کنیم؟ دوست داری با اکست صحبت کنیم و آب پاکی رو بریزیم رو دستش 

همینطوری راهکار بده بهش اگه واقعا دوستش داری سعی کنید با هم حلش کنید اگه واکنش سریع بدی فقط دروغ میگه و دیگه لایک نمیکنه و قایم میکنه احساسشو

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..