2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیاط ما و مادر بزرگمم با عموم به هم راه داره عموم اونجا زندگی نمیکنه کلیدش دست منه سگ نگه میدارم امسب داشتم میرفتم سر بزنم به سگام ایرپاد تو گوشم بود تو حال خودم بودم پسر عمم ۱۰ ساله اومد پشتم داد کشید منم ترسیدم افتادم زمین 

خوب

من پاشدم دروغ بگم چرا یه فوش دادم یه جیغ کشیوم رفتم سمت خونه عموم برگستی دوباره پسرش این کارو تکرار کرد رفتم سمتش شروع کرد فوش دادن تف کرد روم منم عصبی بودم زدم یدونه کشیده زدم به پسرعمم مامانشم از اونور جای اینکه لچشو کنترل کنه داد میزنه گازش بگیر 😐 من دست و پای پسرعممو نگه داشته بودم رو زمین من موهام بلنده خیلییم حساسم مادرش پاشد موهای منو کشیدن مادربزرگم دستامو نگه میداست که نزنمشون با تقلا از زیر دستاشون اومدم بیرون اومدم بزنمشون پشیمون شدم اومدم سریع زنگ زدم به عموم گفتمو گریه کردم اونم گفت میام میگم تو ناراحت نباش و اینا بابام و مامانمم خونه نبودن اومدن اوناعم بابام گفت چرا قیافه گرفتیو ایانا منم گفتم و گریه کردم به شددت ب بابام گفتم هیچی نگفتی شیر شدن و اینا بعدش ماملنبزرگم اومد ک مثلا پر کنه بابامو فکر نمیکرد من بگم ب بابام بابامم گفت من توعو دخترتو شناختم دفعه بعدی انگشتت به بچه من بخوره من میدونمو اون و فلان توعم شناختم اونم به من گفت بی تربیت 😂 و رفت