2777
2789
عنوان

بتا ۷۵

712 بازدید | 18 پست

۳۰ اردیبهشت تست بتا دادم ۱۰ بود 

امروز تیتر دادم ۷۵ بود ازمایشگاه گفت مثبته دکتر خودم نبردم دادم منشی نمدونم چطور توضیح داده و....

میگه منفی

من سوم اسفند ی سقط داشتم توی ۱۱ هفته

فروردین با امپول ۲۳ پریود شدم دیگ پریود نشدم تا بیبی زدم هاله انداخت و رفتم ازمایش یروز بعد تاخیر بیبی زدم منفی بود  سر یک هفته هاله انداخت

من چریودمم بهم ریخته بود

الان دلدرد دارم زیر دل معده درد شدید سوزش معده تکرر ادرار

و سینه درد   الان نمدونم  حرف دوتر باور کنم نمیدونم بر چ اساس میگه منفی یا ازمایشگاه میگه باز برو ازمایش 

عکس آزمایش بتاتو بزار تا صد درصدی بت بگم بارداری یا نه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت که هست ولی خییییلی پایینه...

صبر کن این دو سه روز که دیگه تعطیله شنبه دوباره بتا بده باید بالای هزار باشه با این چند روز تاخیر اگه بود دیگه بارداریت خدانکرده مشکلی نداره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مثبتی عزیزم مبارکت باشه به سلامت بغلش کنی🥰♥️ فردا دوباره تکرار کن

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من 100بود دخترم مثبتی بابا دوروز دیگه تکرار کن

بخدا روانیم کرده دکتره بچه قبلیمم مرده بود میگفت ن برو سونو بده ی شهر دیگ خالا دوتا سونو دارما  مرگ جنین تایید شده

بخدا روانیم کرده دکتره بچه قبلیمم مرده بود میگفت ن برو سونو بده ی شهر دیگ خالا دوتا سونو دارما  ...

غصه الکی نخور منم همیشه عجله دارم برای آزمایش زود میرم تیترپایین   سه تا هم زاییدم با تیتر کم 

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
غصه الکی نخور منم همیشه عجله دارم برای آزمایش زود میرم تیترپایین    سه تا هم زاییدم با تی ...

عزیزم تنشون سلامت❤️

باور کن تجربه قبلیم انقدرررررررر ترس ب جونم انداخته ک حدو حساب نداره 

ازمایشت مثبته ولی چرا انقدر زود اقدام کردی علت سقط قبلی چی بود؟؟ 

والا چی بگم حقیقتا نمیخواستمم ن اینکه دلم نخواد ها ولی کلا روشهای جلو گیری ب یکیش بشدت حساسیت داشتم قرصم ک میخوردم حالم بد میشد هربار ازمایش هورمونی میدادم  پرولاکتینمو میبرد بالا از زمانی ک نمیخوردم همه چیم منظم میشد  اصلا فکر بارداریو نمیکردم

بچه خودش  ایست قلبی کرد تو ۹ هفته منم تو ان تی فهمیدم

والا چی بگم حقیقتا نمیخواستمم ن اینکه دلم نخواد ها ولی کلا روشهای جلو گیری ب یکیش بشدت حساسیت ...

الان سریع باید اسپرین و اسید فولیک و امپول اناکساپارین بزنی