2777
2789

یه خانومی اینجا میگفت یه روشی بلده برای تشخیص جنسیت که اگه موقع رشد شکم اول بالای ناف بیاد جلو پسره واگه اول زیر ناف برجسته بشه دختره ،این برای شما درست بود؟

اینو نمیدونم ولی من شنیدم بیشتر شکم به پهلو ها بره دختره ..شکم مثل توپ بشه پسر... و اینکه تاریخ چینی هم جواباش درسته اکثرا

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

آره.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو نمیدونم ولی من شنیدم بیشتر شکم به پهلو ها بره دختره ..شکم مثل توپ بشه پسر... و اینکه تاریخ چینی ...

نه ربطی به پهلو و جدول چینی نداره ،اینا همه موردای اشتباه هم توش دراومده ولی این فرم شکم میگن درسته

برای من از زیر ناف داره میاد جلو قشنگ برجسته شده،حالا یک ماه و نیم دیگه میام خبر میدم😂

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من سر دخترم اصلا پهلو نداشتم شکمم مثل توپ بود سر این پهلو درآوردم نمیدونم هنوز جنسیتشو

نه اصلا پهلو آوردن و تیز بودن شکم ملاک نیست فقط رشدش از کجا شروع شد زیر ناف قلمبه شد اول یا بالای ناف؟

بنظرم این قضیه شکم اصلا ربطی به جنسیت نداره فقط به مدل و آناتومی بدن خودت بستگی داره 

نمیدونم من همه روزای دیگه رو سوال کردم از بقیه تو هر کدوم موردای استثنا هم بود ولی رشد اولیه شکم هر کی دختر داشت میگفت اول پایین شکمم یعنی زیر ناف قلمبه شده