2777
2789

اول مشکلمو بگم

احساس بدی نسبت به خودم حس میکنم لایق هیچ چیز خوبی تو زندگیم نیستم

دوم اینکه حق اینکه یک زندگی خوب داشته باشم برای خودم قایل نمیشم و این خیلی حس بدیه

احساس میکنم همه خوب ها برای بقیه است و من هیچی به هیچی

لطفا نظرات و تجربه ای که راجب مشکلم باشه شرح دهید مرسی ☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا توی نزدیکان یکی از بچگی سرکوفت بهت زده

دوم 

گوش دادن به موزیکای غمگین و فیلمای غمگین و حذف کن

هرروز صبح دوش بگیر 

دوش اب سرد

موزیک شاد گوش کن

توی خونه نمون  برو سرکار باشگاه مهمونی  

اوکی میشی

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا

منم

دوستام حتی گوشیشون از کل وسایل اتاق من قیمتش بیشتره یعنی گوشیاشونو ب۴روشن هرچی من با التماس خریدمو ده بار میخرن

همچی دارن

اعتماد بنفسم دارن

بینشون خیلی احساس کمبود دارم برا همین همیشه احساس تنهایی دارم

تو قرآن  ایه ۱۰۴ بقره میگه اینقدر به خودت صفتهای بد نسبت نده 

البته تفسیرش رو گفتم نه ترجمه 

خودکم بینی بزرگترین مشکل هست که بعد تبدیل به یاس و نا امیدی میشه و گوشه گیری و در مرحله حاد خود ک ش ی

❤❤❤

عزیزم میدونی که جهان بیرون ایینه درون توعه تا دیر نشده باورهاتو تغییر بده چون تا اخر عمرت زنگ خوشی نمیبینی لطفا درمورد قانون جهان هستی تحقیق کن با اطمینان بهت میگم مشکلت حل میشه اگه کمک خواستی بهت کمک میکنم

تو قرآن  ایه ۱۰۴ بقره میگه اینقدر به خودت صفتهای بد نسبت نده  البته تفسیرش رو گفتم نه ترج ...

الان تو مرحله خودکم بینی ام با خیلی مشاور حرف زدم همه شون گفتن اقتضای سنته نمدونم درست گفتن یا نه

الان تو مرحله خودکم بینی ام با خیلی مشاور حرف زدم همه شون گفتن اقتضای سنته نمدونم درست گفتن یا نه

ببین چند تا جمله مثبت در مورد خودت بگو و هر روز تکرارشون کن...

حداقل ۶ ماه طول میکشه اعتماد بنفست برگرده ...البته هیچ وقت کلمات منفی رو بکار نبر در مورد خودت

❤❤❤