2777
2789

سلام به همگی خانما الان من ۳۶ هفته ام و سونو رفتم گفت وزنش دوکیلو سیصد گرمه که کمه دکترمم گفت فوقش تا ۳۸ هفته نگهش میداریم بعد سزارینت میکنم(اینم بگم سر بارداریم غلظت خون گرفتم ک روزی دوتا آمپول میزنم بخاطر همین بچه خوب وزن نمیگیره) حالا سوالم اینه ک بچم خداروشکر مشکلی نداره بجز کم وزنی می خوام بدونم با چند کیلو به دنیا بیاد میزارنشون تو دستگاه؟؟؟ خیلی نگرانم ک نزارن تو دستگاه بچرو و چی خوب ک بخورم این دوهفته وزنش بیشتر شه؟!

گوشت قرمز و کباب زیاد بخورخرما بخور در کنارش نشاسته و خاک شیر و خیار بخور شیر بخور حتما

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب موز مغزیجات زیاد بخور

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

تودستگاه انشاءالله نمیره ریه اش کامل باشه

گوشت کبابی بخور

اما درکل سونوها اصلا دقیق نیست 

پسر من ریز بود الان ماشاءالله ماشاءالله نرماله ازنظر قد ووزن 

بودند بچه هایی تپل بودند الان ریزه شدند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به وزن بچه ربطی نداره اگه مثلا قبل ۳۶ هفته باشه بخاطر ریه هاش میزارن، بچه شما بعد زایمان اگه مشکلی نداشته باشه مرخص میشی فقط  بخاطر وزن نگه نمیدارن.

دخترم ۳۶ هفته بود وزن دو کیلو بخاطر زردی موند چند روز 

من دخترم ۲۸۸۰هفته ۳۸بود اما سر پسرم دو هفته آخر روزی ۳لیوان یا کمتر دلستر خوردم و چهار کیلو بود موقع تولدش در ۳۸هفته . البته بچه هفته های آخر خیلی یهو وزن میگیرن .ان شا الله به سلامتی . 

منم غلظت خون دارم فعلادارومیخورم ممکن برای منم قوی تربشه امپول بزنم

غلظت خون خیلی بده منم اول آسپرین می‌خوردم بعدش شد آمپول انوکساپارین الان شده هپارین اونم روزی دوتا 

من دخترم ۲۸۸۰هفته ۳۸بود اما سر پسرم دو هفته آخر روزی ۳لیوان یا کمتر دلستر خوردم و چهار کیلو بود موقع ...

زنده باشن انشاالله... امیدوارم برا منم حداقل سیصد چهارصد گرم دیگه وزن بگیره