2777
2789
عنوان

روش لاغری افراد با بقیه فرق میکنه

143 بازدید | 11 پست

شنیدم روش لاغری افراد با بقیه فرق میکنه مثلا یه نفر فقط با رژیم غذایی لاغر میشه یه نفر با ورزش  فک کنم به مزاج افراد ربطی داشته باشه  

مثلا خودم سوع مزاجم بلغمه هروقت ورزش میکنم بیشتر پف میکنم و یوبس میشم  

اصلا ورزش بهم نمیسازه ولی وقتی رژیم غذایی میگیرم زود لاغر میشم  

شماها چجوری لاغر  میشین؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه وشام چه ساعتی میخوری؟ بجای ناهار چیزی نمیخوری؟ چه زمانی ورزش میکنی

صبحانه ساعت ۸ میخورم

شام رو ساعت ۶یا ۷  دم غروب 

ناهار هم سالاد میخورم یا دمنوش تخم شربتی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چه مدت طول کشید تا لاغر شی؟چندکیلو کم کردی

یکماه روشم همینه

بین ۶تا۷ کیلو 

درکنارش روزانه ۳۰ دقیقه ورزش هم میکنم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من یه چندوقت تیکه تیکه رژیم فست و گرفتم 90بودم شدم77 ولی مردم از بس طول کشید و نتونستم جلو خودمو بگیرم نخورم اه  

یه سال و نیم طول کشید هعی لاغر میشدم هعی میخوردم در حد پ ا ر گ  ی بعد باز چاق میشدم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

من بادپیاده روی و کم کردن غذا ولی خب چندروز باید اینکارو انجام بدم روحیه م بد داغونه 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥