2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن  نقص جسمانی پیدا کرد تو سرکار نتونست بره دو سال ونیمه خونس  با نداریش سوختم هر چی داشت ...

کاش بره روان درمانی کنه هنوز نتونسته بپذیره این نقص رو حتما 

کلی آدم هست با نا توانی و کم توانی نمیزاره آب تو دل زن و بچه اش تکون بخوره بگو مرد این بچه هنوز مدرسه ای نشده این چه کاریه پاشو به خودت بیا

کجا زندکی کنم  پدرومادرم پر از بدبختی و مریضطن غصه منم بخورن

خوب جدا شدن پروسه داره عزیزم 

اول از همه باید کار پیدا کنی یا یه فنی یاد بگیری که تو خونه پول در بیاری 

بعدش مهریه ات رو بذار اجرا یه مقدارس رو بگیر باهاش یه آپارتمان کوچیک رهن کن بقیه مهرت هم به حضانت بچه ات ببخش 

همین الان هم اگر پولی طلایی چیزی داری بفرست یه جای امن که نتونه ازت بگیره که بعد به کارت بیاد 

تا قبل از مدرسه ای شدن دخترت آدمش کن حالا با هرررر روشی با زبون با خر کردن با هرچی چون چاره ای نداری بعدش اون بچه مدرسه دولتی هم بره کلی خرج داره خودتم آرامش لازم داری پول پیش خونه هر سال ارزشش کم میشه 

شماهایی ک جدا شدین  چ  شغلی دارین

جدا شدن به حرف راحته چطور میخوای خونه اجاره کنی کجا بچه رو بزاری بری سر کار توی محیط کار به زن مطلقه زور میگن و توقعات زیادی دارن ممکنه برای بچه اذیتت کنه برای ثبت نامش برای هر چیزی باید بدویی دنبالش فکر کردی راحت میزاره بری؟؟؟

جدا شدن به حرف راحته چطور میخوای خونه اجاره کنی کجا بچه رو بزاری بری سر کار توی محیط کار به زن مطلقه ...

خیلی وقتهدقصد جدایی دارم میدونم چ سختیایی داره ک من از پسش بر نمیام تو همین سایت خوندم چ سختیایی میکشن 

منم بی عرضه و خاک برسر نمیدونم چی کنم 

ب شدت بددهن و دست بزن داره 

ی لحضه اگر کوتا نمیومد من الان مرده بودم جلو چشم بچم