2821
2789
عنوان

نظرتون درباره زندگی تو فرانسه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونستم

باز کشوارای دیگه بهترن

مثلا سوئدیا فرهنگ شهرنشینی خوبی دارن ولی خیلی اخمو و عبوس و عنق هستن

با غیر هموطن که اصلا دوست نمیشن با خودیاشونم سرد و اخمالو

همیشه تنها و منزوی هستن

وتنهایی رو ترجیح میدن

اونجا اگر یه آسیایی پیدا نکنی از تنهایی دق می کنی

ولی خب خیلی منظم دقیق و کاربلد هستن

اگر از سرما و یخبندان کشور سوئد بگذریم رفاه نسبتا خوبی داره

ولی سرمایی رو باید تحمل کنی که حتی گاهی مژه ها هم یخ میزنه 

باز کشوارای دیگه بهترن مثلا سوئدیا فرهنگ شهرنشینی خوبی دارن ولی خیلی اخمو و عبوس و عنق هستن با غیر ...

سرما رو میدونم داییم همون جا بود یه مدت دوست سوئدی داشتن ولی فکر کنم با دوستای ایرانی خودش صمیمی تر بود

کثیف و بی فرهنگ دیگه فکر نکنم 😐 اتفاقا تمیز هستن خیابون ها رو نگاه کنین واقعا تمیزه حالا نژاد پرستی ...

اتفاقا به شدت کثیفن و بو میدن دوستم میگفت نمیشه نزدیکشون بشی از بس بو میدن 

برا مسافرت فقط خوبه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

در اینکه کثیف هستند شکی نیست، ۴ تا فیلم واقعی از خیابان ها ببینی متوجه میشی بعد از دیدن فیلم ، میفه ...

اونایی که کنار خیابون در حال ادرار می بین خیلی هاشون مهاجرها و بی خانمان ها هستن،آدم حسابی هاشون فکر کردی از این کارا می کنن

فرانسه انقدر همین جوری مهاجر پذیرفت که اوضاعش اینطوری شد

از بس هم هی با بی خانمان ها سازش میکنه هر روز بیشتر میشن خوب شهر این شکلی میشه دیگه

نژاد پرستی که فکر میکنی اونا دارن به خاطر فشاریه که داره به مردمشون میاد

ولی خود فرانسوی ها باید مالیات بدن بعد مالیاتشون خرج پناهنده ها بشه معلوم بهشون زور میاد

طرف داره کار میکنه مالیات میده خرج یه مشت پناهنده بشه تو هم باشی میگی چرا 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین اونایی که از فامیلاتون رفتن میدونن که شماها نمی‌آید زندگیشونو ببینید که

میگن آره خوبه و فلان و بهمان

ولی واقعا اونجاها باید زندگی کرد تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره

واقعا چیزایی که تو خونه های ایران معمولیه و عادی

اونجا جزو تجملاتی

مثلا شما تو واحد آپارتمانت نمیتونی ماشین لباسشویی داشته باشی

لباس‌ها رو میبری لاندری پول میندازی تو ماشین و میشوری

حالا باید وسواس ایرانیت رو هم کنار بذاری که تو ماشینی که مرد همسایه لباس زیرا رو شسته تو هم باید شلوارت و بلوزت رو بشوری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز