2777
2789
عنوان

طلا نمیاد پایین دیگه😭

154 بازدید | 8 پست

یعنی واقعا بد شانسم من 

سر سرویس انقد دست دست کردم 

یکشنبه عصر رفتم بخرم طلافروشه بهم پرید که الان نه میخریم نه میفروشیم😭

اعصابم داغونه

به نظرتون کی میاد پایین طلا؟😢

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره همسایه امون دیشب دزد زده خونه اش ۷۰۰میلیون طلا خریده بود برا سرمایه بردن 😔

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
فروش ک دارن باباجان!

خب گرون شد من یکشنبه رفتم بخرم گفتم الان نه منتظر بودن بره بالاتر آخه دستبندمو سایز کوچیکشو باید از تهران سفارش میدادن گفت جواب تلفن نمیدن

الانم رف بالا

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
زمانی برو خرید که قیمتا ثابت  هیجانی خرید و فروش نکن

درست میگی

چون سرویس عروسی بود و اون هفته عکاسی دارم کارش داشتم 

جاهای دیگه میرفتی چون الان هم میخرن هم میفروشن من همین دیروز پرسیدم

والا طلافروشی بعضیا خیلی بی انصافن یکی دو جارو امتحان کردن دیدم قیمتو وحشتناک بالا میگن واونام فقط تو این شرایط حاضرن بفروشن