7iizaarii7 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 939 عنوان طلا نمیاد پایین دیگه😭 155 بازدید | 8 پست یعنی واقعا بد شانسم من سر سرویس انقد دست دست کردم یکشنبه عصر رفتم بخرم طلافروشه بهم پرید که الان نه میخریم نه میفروشیم😭اعصابم داغونهبه نظرتون کی میاد پایین طلا؟😢 احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 1403/03/01 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asuda عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1250 بیچاره همسایه امون دیشب دزد زده خونه اش ۷۰۰میلیون طلا خریده بود برا سرمایه بردن 😔 این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
مکوئین عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 504 جاهای دیگه میرفتی چون الان هم میخرن هم میفروشن من همین دیروز پرسیدم
7iizaarii7 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 939 فروش ک دارن باباجان! خب گرون شد من یکشنبه رفتم بخرم گفتم الان نه منتظر بودن بره بالاتر آخه دستبندمو سایز کوچیکشو باید از تهران سفارش میدادن گفت جواب تلفن نمیدنالانم رف بالا احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی
7iizaarii7 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 939 زمانی برو خرید که قیمتا ثابت هیجانی خرید و فروش نکن درست میگیچون سرویس عروسی بود و اون هفته عکاسی دارم کارش داشتم احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی
7iizaarii7 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 939 جاهای دیگه میرفتی چون الان هم میخرن هم میفروشن من همین دیروز پرسیدم والا طلافروشی بعضیا خیلی بی انصافن یکی دو جارو امتحان کردن دیدم قیمتو وحشتناک بالا میگن واونام فقط تو این شرایط حاضرن بفروشن احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی
الینا۶۳ عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 3023 والا طلافروشی بعضیا خیلی بی انصافن یکی دو جارو امتحان کردن دیدم قیمتو وحشتناک بالا میگن واونام فقط ت ... یک شنبه نوسان خیلی بالا بود امروز بهتر