2777
2789

سلام 

ممنون میشم راهنماییم کنید. من پام پیچ خورده و افتادم و پام درد میکرد و ورم داشت خیلی ، رفتم بیمارستان و دکتر عمومی عکس پامو دید و در نرفته و شکستگی هم نداره اما یکی از استخوان های کف پات ترک خورده و مویه برداشته ، گفت برو آتل ببند و دو روز صبر کن اگر بازم درد داشتی برو ارتوپدی و اگر درد نداشتی بعد از ده روز باز کن.

الان دو روز گذشته و وقتی ثابته پام اصلا درد نداره اما اگر بزارم زمین یا فشار بهش بیاد درد داره. ورمش هم نخوابیده

الان نمی‌دونم چکار کنم؟ باید برم ارتوپدی یا نه؟ چون نمی‌دونم منظور دکتر این بود که اگر فقط وقتی بخام بزارمش زمین در داشته باشه برم یا باید کلن درد داشته باشه تا برم ارتوپدی🥲

معلومه بذاری زمین درد میگیره هنوز اوکی نشده که

منظورش در شرایط عادیه

بذار کامل بمونه و بعد باز کن

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
معلومه بذاری زمین درد میگیره هنوز اوکی نشده که منظورش در شرایط عادیه بذار کامل بمونه و بعد باز کن

آها پس ینی نرم ارتوپدی درسته؟. چون اگر ثابت باشه اصلا درد ندارع دیگه

شما تجربه مویه برداشتن داشتید ؟ 

وسواس گرفتم نمی‌دونم چکار کنم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها پس ینی نرم ارتوپدی درسته؟. چون اگر ثابت باشه اصلا درد ندارع دیگه شما تجربه مویه برداشتن داشتید ...

بله عزیزم تجربه داشتم ولی برای من شدیدتر بود و گچ گرفتم

پامو اصلاا نمیتونستم بذارم زمین

بنظرم نیاز نیست نه نرو

همون روز 10ام بری چک میکنن باز و میگن یا بازش میکنیم یا ممکنه چندروز دیگه برات ببندیم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
بله عزیزم تجربه داشتم ولی برای من شدیدتر بود و گچ گرفتم پامو اصلاا نمیتونستم بذارم زمین بنظرم نیاز ...

منم نمیتونم پامو بزارم زمین و با عصا تا دستشویی میرم و میام🥲 

شما در حالت عادی هم درد داشتید؟

منم نمیتونم پامو بزارم زمین و با عصا تا دستشویی میرم و میام🥲  شما در حالت عادی هم درد داشتید؟

اره عصا استفاده کن اصلا پاتو رو زمین نذار

من والا یه وقتایی پام در شرایط عادی هم تیر میکشید و دکترم گفت طبیعیه

آها باشه ممنونم

خواهش میکنم