2777
2789

حیف پنبه و فاتح از سر هفت نسل این دختر زیاد بودن ن خانواده درستی داره ن قیافه ن جایگاهی یجور خودشو برا فاتح عن میکنه فک میکنه تخم دول دول

یا خدا الان میریزن سرم😂😂😂

فقط من نفهمیدم چی گفتی؟  

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

مامان منم ازش نفرت داره امامن ازپنبه بدم میاد

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم.فقط تخم دول دول چیه😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

فاتح خیلی جیگره

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مامان منم ازش نفرت داره امامن ازپنبه بدم میاد

قسمت های اول فیلمو برو نگاه کن

پنبه چقدر بهش احترام میزاشت

و هواشو داشت

حتی نیلای حسادت میکرد

ولی دعا لیاقت نداره 👌👌👌👌

کل مدتی که توزندگی فاتح بود

غر میزد و بداخلاقی میکرد .

قسمت های اول فیلمو برو نگاه کن پنبه چقدر بهش احترام میزاشت و هواشو داشت حتی نیلای حسادت میک ...

کاملشودیدم،امابازم ازپنبه بدم میادجلودوعاباش خوب بودپشتش حرف میزد

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔