2777
2789

سلام امروز صبح دوتا جنین انتقال دادم عزیزایی ک مثبت شدین میاین بگین چ غذاهایی خوردین چه کارایی انجام دادین و اینکه چیا ممنوعه

سلام عزیزم ان شالله که انتقالت مثبت شده باشه، امکانش هست به من کمک کنی و بگی چکار کنم با ذخیره کم موقع پانکچر تخمک ها پوچ نباشن؟ شما چند سال داری و ذخیره ات چنده؟ و پانکچر که شدی چندتا تخمک گرفتن که دوتاش جنین شد؟ خیر ببینی راهکارهای بگو که برای منم جنین تشکیل بشه🙏🙏🙏

سلام عزیزم ان شالله که انتقالت مثبت شده باشه، امکانش هست به من کمک کنی و بگی چکار کنم با ذخیره کم مو ...

سلام متاسفانه منفی شد انتقالم به خاطر ذخیره پایین تخمکام جالب نبود پنج تا جنین شد با کیفیت پایین سه تاش از بین رفت دوتاشم انتقال دادن منفی شد 

ذخیرم یک دهم و ۳۳ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ان شالله که انتقالت مثبت شده باشه، امکانش هست به من کمک کنی و بگی چکار کنم با ذخیره کم مو ...

من همه کار کردم دارو هام سر وقت از سه ماه قبلش اصلاح سبک داشتم ولی نتیجه نداد