2777
2789
عنوان

خانوما بیایین چیکار کنم پریود شم

49 بازدید | 9 پست

وای اگه حامله باشم چی

من یه بچه ۹ ماهه دارم

اصلاااا عقب نمیندازم همیشه مرتب پریود میشم

۵ روزه افتاده عقب روز سوم تست زدم منفی بودم

یکی دیگه دارم فردا صب بزنم منفی باشه خیالم راحت باشه؟؟؟

سر دخترم روز دوم تاخیرم شب زدم درجا مثبت شد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ق چای خوری زردچوبه بریز تو ی لیوان آب بخور پری میشی

عه واقعا باشه میخورم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
همیشه یجور نیس

چون همیشه منظمم ترسیدم

شربت زعفران بخور. چند بار...بابونه و یا آویشن هم قاعده آوره میتونی دم کنی بخوری.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

شربت زعفران بخور. چند بار...بابونه و یا آویشن هم قاعده آوره میتونی دم کنی بخوری.

زغفرون خوردم رازیانه دارم خوبه اون؟

چون همیشه منظمم ترسیدم

منم همیشه منظم بودم بارداری اولم ۶روز بعد موعد بی بی چک مثبت شد سر دومی بعد ۱۷روز تاخیر هنوز منفی بود روز بیست تاخیر رفتم آزمایش دادم مثبت شد 

دیدی منم مامان شدم🥺🤱😍

منم همیشه منظم بودم بارداری اولم ۶روز بعد موعد بی بی چک مثبت شد سر دومی بعد ۱۷روز تاخیر هنوز منفی بو ...

یا خدا منو نترسون

من بارداری اولم زود مثبت شد