2777
2789

رفته بودم خونه مادربزرگم بعدش که بیدار شدم  گشنم شد تو یخچال دیدم یه شیرینی بود اما از نظر من درش باز بود توش یه شیرینی یا نمی‌دونم باقلوا یا هر چی بود که  سرشون انگار بریده شده بود از خودمه جعبه کوچیک تر بود منم فکر کردم شاید باز شده است اگر میدونستم باز شده نیست همینجوری هستن اصلا دستشون نمیزدم اصلا  به اندازه یه بند انگشت ازشون برداشتم که دوباره نصفشو گذاشتم سره جاش نگو که اینارو مال پسر خالم بوده و از ترکیه آورده بوده  می‌خواسته کادویی بده کسی . 

خیلی ناراحتم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هر چی توی اینترنتم گشتم مثلش پیدا کنم یه جعبه بگیرم که بده کادو پیدا نکردم  

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

دیگه نوش جونت

میشه چیکارش کرد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

حالا یه شیرینی خوردیا چی شده انگار بگو به پسر خاله ت یا یه چیز دیگه ببره یا بگه اینو بچه دیده خورده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه شیرینی خوردیا چی شده انگار بگو به پسر خاله ت یا یه چیز دیگه ببره یا بگه اینو بچه دیده خورده& ...

خیلی ناراحت شد چون از خودمه ترکیه آورده بود باقلوایی بود میخواست ببره برا یکی الآنم بلاکم کرده 🤕

ولی خیلی خیلی خودمو لعنت کردم گشتمم مثلش ندیدم نمی‌دونم اسمش چیه که از یه جایی سفارش بدم 

بعدا براش جبران کن یه جوری 

دوسال دیگه خاطره میشه میخندی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
خیلی ناراحت شد چون از خودمه ترکیه آورده بود باقلوایی بود میخواست ببره برا یکی الآنم بلاکم کرده 🤕 & ...

وای این دیگه چه سمی بود گفتی 😵‍💫 حالا انگار چی شده باورم نمیشه واقعا من بودم میگفتم نوش جونت تموم چقدر ندید بدیده یه جوری میگی از خوووووود ترکیه آورده بود انگار ترکیه چیه حالا یه جعبه شیرینی بود دیگه این عقده ای بازی ها چیه دیگه  

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

همینو بگو و خودتو راحت کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تو خیلی ار شیرینی فروشیا پیدا میشه. بخر بهش بده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای این دیگه چه سمی بود گفتی 😵‍💫 حالا انگار چی شده باورم نمیشه واقعا من بودم میگفتم نوش جونت تموم ...

نه واقعا شیرینی خیلی تکی بود تا حالا ندیده بودم الان واقعا یک فتنه بزرگ درست کردم مامانمم خیلی از دستم ناراحت بود می‌گفت چرا فتنه درست کردی  در حدی اصلا روی اینکه برم خونه مادربزرگم رو ندارم کاشکی به خیر بگذره بتونم مثلش پیدا کنم 

خیلی ناراحت شد چون از خودمه ترکیه آورده بود باقلوایی بود میخواست ببره برا یکی الآنم بلاکم کرده 🤕 & ...

الان چیکار میشه کرد 

اونم ب خاطر ی شیرینی بلاکت کرده خو ی چی دگ بگیره ببره 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!