2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقت بچهاتونو نبرید دکتر ها، پولتون ته میکشه ♥️

عزیزم الان این اتفاق افتاد همسرم شیفته تو شهر غریب با دوتا بچه تازه بیمارستان هم نزدیکمون‌ نیست و باید برم یه شهر نزدیک که شرایطش و ندارم تا همسرم بیاد...

کاش قضاوت نکنیم

اگه بالانیاره ونخوابه تا1ساعت چیزی نیست. اخه بچه رو چرامیسپارین به بچه؟ 

خودم داشتم راه میبردمش کلا یک دقیقه هم نشد که پسرم راه برد یعنی به اندازه ده متر برد انداخت🥲🥲

اینایی که میگن دکتر ببر بی تجربه ن.ببره دکتر میگه چک کن تا چندساعت علایم بچه رو که بالا نیاره بیحال نباشه

اگه خدای نکرده همچین علایمی پیدا کرد سریع باید ببری بیمارستان. اخه دکتر الان نمیتونه معجزه کنه . اونم همینو میگه علایم چک بشه اگه چیزی پیدا شد ببری اورژانس. اینجور وقتا مطب دکترم فایده ای نداره چون اونجا دکترامکانات نداره.  انشاالله که چیزی نمیشه و همه چیزخوب باشه. بچه رو نخوابون که بتونی حالشو ببینی. بیحالی تهوع بیقراری استفراغ خواب الودگی علایم خطره 

اینایی که میگن دکتر ببر بی تجربه ن.ببره دکتر میگه چک کن تا چندساعت علایم بچه رو که بالا نیاره بیحال ...

شرایط بردن بیمارستان و ندارم اصلا،و ممنون از پیامت چون علاوه بر استرس داشتم عذاب وجدان اینکه نمیتونم ببرم پیش و دکتر و هم تحمل میکردم.

راستش به زور تا الان بیدار نگهش داشتم الان خوابید ولی ار ترس کنارش نشستم که تنفسش‌ رو چک کنم.خدا کنه چیزیش نشه