یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی دوست دارم لاغربشم.وزنم ثابت مونده.هرروز یک ساعت پیاده روی میرم.روز دروسط سالن ورزشی میرم ولی شک ...
صبحونه ی کامل نخوردن از علتهای چاقی شکم و پهلو هست. بله چای سبز و قهوه سبز لاغر کننده ست ولی در کنار رژیم و ورزش طولانی مدت.
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
من یکی قربانی قهوه سبزم،تو برنامه تلوزیونی تبلیغ سهله رو شنیدم دو هفته خوب بود بعدش گوراشم مشکل پیدا کرد فشارم مدام میفتاد همراه با افت قند ولی نمیخوایتم باور کنم مال اونه تا اینکه یه روز کارم به سرم کشید داشتم میمردم فشار ۷با قند غیر ناشتا ۷۰دکترم گفت به هیچ وجه نخور مدت ها درگیر بودم تا اینکه به این نتیجه رسیدم هرچی اصولیش خوبه یه برنامه غذایی زیر نظر متخصص و پیاذه روی
چای سبز فشارو یکم میندازه.باید ردزی نهایت دو فنجان بخوری.
من خودم کنار چای سبز، مخلوط آب و سرکه سیب میخوردم واسه لاغری خیلی تاثیر داشت ولی پزس خیلی بد بود.
ی چیزی بگمااا.دکتر به من گفت بعضیا شکمشون جزو آناتومی بدنشونه و کوچیک نمیشه.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اگر خانوما میدونستن ک ورزش شنا چقدرررررر برای تناسب هیکل عالیه قید هر ورزش دیگه رو میزدن. من بارها و بارها تو این سایت گفتم خانوما برای خوش فرم شدن باسن و قوس زیبای کمر شنا کنید .ولی ن تفریحی. برید شنای آموزشی و اصولی یاد بگیرید
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……