2777
2789

به خدا طاقت ندارم دیگه داداشم کلاس سومه خیلی باهوشه ولی املاهاشو خیلی خراب میکنه بعد ازبس امروز کتک خورد از مامانم املاش افتاد تجدید شد

از مدرسه اومده با چاقو تهدیدش میکنه میگه تو بی حافظه ای تو مایه ننگ خانواده ای کاش به دنیا نمیومدمی

داداشم ازبس اعتماد به نفسش اومده پایین و می‌ترسه که فقد میلرزه حتی نمیتونه تو جمع حرف بزنه از خودش دفاع کنه 

امروز انقد گریه کرد اومد سرشو گذاشت رو پام منم به گریه انداخت

ب قران خسته شدیم 

تا دیروز به من می‌گفت تو مایه ننگی کاش بمیری امروز داداشم 

همه مادرا آرزو خوشبختی بچه هاشون میکنن مادر من آرزوی مرگ مارو

کاش منم برم ازین خونه کاش میتونستم برم داداشم ببرم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

مادر رو هر چه زودتر تیمارستان بستری کنین 

مگه عهد بوقه با بچه اینجوری رفتار میکنه چه آسیب ها تنش ها استرس هایی به بچه وارد میشه 

جهنم املا تجدید شد حالا اونایی که ۲۰ شدن به کدوم مدال طلا رسیدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی مادرت خودش مایه سر افکندگی خانوادست نه اون بچه بیچاره 

یکی نیست بگه وقتی دیوونه این چرا بچه میارن خب

دلم برای برادرت سوخت 

با این رفتارا بچه رو به سمت تباهی میکشونه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بعضی مادرا نمیدونم چی میخوان از جون بچه

اگر برات مقدوره باهاش کار کن بچه بیاد بالا. منم داداشم خیلی بازیگوشه سر امتحان ریاضی و علومش با اینکه خودمم امتحان داشتم مجبور شدم باهاش کار کنم تجدید نشه .مامان بابای منم خیلی حساسن روی درس ولی نه تا این حد 

با داداشت حرف بزن یجوری کار مامانتو توجیه کن بگو نگرانته نزار خاطره به اون بدی تو ذهنش بمونه

مادر رو هر چه زودتر تیمارستان بستری کنین  مگه عهد بوقه با بچه اینجوری رفتار میکنه چه آسیب ها ت ...

به خدا من ازبس عصبی شدم تو این خونه که صدای دعوایی می‌شنوم تنو بدنم میلرزه

داداشم بدبخت اونم داغون کرده

من قبلا خیلی به خواهر کوچیکم میگفتم سعی کن ۲۰ بگیری الان دیگه نمیگم تلاش خودشو میکنه هر نمره ای گرفت فدا سرش

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

وای‌‌...تیترت خوندم فکر کردم معتاد کارتن خواب شده دزده که اینطوری بهش میگه آخه به خاطر دیکته ؟ مامانت باید تحت نظر روانپزشک باشه

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

منم رو درس بچه هام  خیلی حساسم  این کارها رو نمیکنم اما همون داد هم خوب نیست به اون بچه اعتماد به نفس بده مامانت را تشویق کن حداقل از پیج های مشاور کودک استفاده کنه  مامانت بعدش عذر خواهی میکنه ؟

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وای‌‌...تیترت خوندم فکر کردم معتاد کارتن خواب شده دزده که اینطوری بهش میگه آخه به خاطر دیکته ؟ مامان ...

سه دفعه بهش فرصت دادن املاشودرست کنه امروز ازبس کتک خورد از ۶ غلط رو ۱۶ غلط رفت ب خدا دیگه خسته شدیم هر چی بابام میگه این راهش نیس به حرف نمیکنه میگه بچه ای که درس نمیخونه رو نمیخام

سه دفعه بهش فرصت دادن املاشودرست کنه امروز ازبس کتک خورد از ۶ غلط رو ۱۶ غلط رفت ب خدا دیگه خسته شدیم ...

بابات باید باهاش برخورد جدی‌تر کنه...بگه زن بی ملاحظه رو نمیخوام

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
منم رو درس بچه هام  خیلی حساسم  این کارها رو نمیکنم اما همون داد هم خوب نیست به اون ...

نه مادر من کینه آیه شاید غصه بخوره ولی هیچ وقت نمیاد از دلمون در بیاره حتی اگه داداشمم بره عذر خواهی قبول نمیکنه با چهار تا فحش بدرقمون میکنه