2777
2789
عنوان

بی دلیل باردار نشدن

63 بازدید | 9 پست

دوستان یک سال هست اقدام دارم می کنم و همه ازمایش سونوهرماه عکس رنگی ازمایش اسپرم سالمه ولی باردار نمیشم.خسته شدم همسرمم دیگه انگیزه نداره .به نظرتون چیکارکنم پیش چندتا دکترم رفتم.هرماه لتروزول میخورم و سونو میدم میگن فولکول خوبه مشکلی نیست اقدام داشته باش.چیکار کنم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذاتا استرسی هستم ولی الان دوماه سعی میکنم بیخال باشم کلی درگیر کلاسا و سرکار کردم ولی هیچ خبری نیست

منم مثل شما بودم

فکر می‌کردم استرس ندارم و برام مهم نیست

سه ماه همسرم رفت سفر برای درس و آموزش... ماهی چهار پنج روز میتونست بیاد خونه، منم تصمیم گرفتم اون چند ماه رو بیخیال بشم و به بدنم استراحت بدم که بعد دوباره دارو و سونو و آمپول ادامه بدم

تو همون دوران باردار شدم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم مثل شما بودم فکر می‌کردم استرس ندارم و برام مهم نیست سه ماه همسرم رفت سفر برای درس و آمو ...

دیگه نمیخوام دارو این کارارو بکنم ولی همسرم خیلی دیگه ناراحته میگه اصلا اقدام نکنیم دیگه.خسته شده

دیگه نمیخوام دارو این کارارو بکنم ولی همسرم خیلی دیگه ناراحته میگه اصلا اقدام نکنیم دیگه.خسته شده

ایشالا که زودتر نتیجه بگیرید

ولی یک سال زمان زیادی نیست، نگران نباش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بخددا همشو خوردیم.دکتر قرص داد میخوریم

با روزغن سیادانه شکمتو ماساژ بده وسعی کن به خودت بگی فعلا عجله ای برای بچه ندارم، الان تفریحی اقدام میکنم تا چندماه بعد بگیره، بدترین چز همین استرس باردار نشدنه