2777
2789
عنوان

بچه ها کی ریاضی و فیزیک اش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست
اگه توانه :90 بتوان یک دوم میشه رادیکال نود (ریشه دومش) اگه اینا همه درهم ضرب شدن :میشه 100ضربدر 90 ...

اگه ب جای یک دومم ... رادیکال یک دوم باشه چجوری حلش کنم

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابش میشه ۴۵۰۰  ۹۰ ضربدر ۱۰۰ میشه ۹۰۰۰ .ضربدر یک دوم خواستی بکنی به ۹۰۰۰ مخرج یک بده صورت در ...

ببخشد اگه بجای یک دومم رادیکال سه دومم باشه محاسبه اش چجوریه

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
برای ضرب رادیکال صورتو در رادیکال ضرب میکنی مثلا میشه۳رادیکال۲ تقسیم بر مخرج اگ عدد(رادیکال نه)ب مخر ...

صد ضرب نود ضرب رادیکال سه تقسیم دو اینجوری درسته؟

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
اگه بیاد رادیکال ۳ دومم اون موقع چجوریه؟

اول اینکه اونجا روی سوال من اشتباه فک کردم ۱۰۰۰ هست گفتم سه تا صفر بذار سایتم که ماشالله امکان ویرایش نداره گفتم بگم در واقع جواب میشه ۴۵۰۰ 

من جای یک دوم رادیکال سه دوم در نظر گرفتم رادیکالم فقط برای رادیکال سه نوشتم چون اینجوری متوجه شدم از حرفت نمیدونم حالا منظورت این بود فقط صورت زیر رادیکال باشه یا کل کسر زیر رادیکال

اون موقع ۹۰ رو بر دو تقسیم کن میشه ۴۵ ، بعد ۴۵ رو در رادیکال سه و ۱۰۰ ضرب کن میشه ۴ هزار و ۵۰۰ و یه رادیکال سه هم بذار جلوش

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ببخشد اگه بجای یک دومم رادیکال سه دومم باشه محاسبه اش چجوریه

رادیکال؟ اون فرق داره گلی . رادیکال سه دوم میشه ۰/۸ . برای محاسبه ش باید ۹۰۰۰ و ضربدر ۰/۸ کنی

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
اول اینکه اونجا روی سوال من اشتباه فک کردم ۱۰۰۰ هست گفتم سه تا صفر بذار سایتم که ماشالله امکان ویرای ...

فقط صورت منظورم بود رادیکال ۳

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
صد ضرب نود ضرب رادیکال سه تقسیم دو اینجوری درسته؟

درسته

اگه مقدار دقیق میخواد باید ضربدر 0/8 کنی 

اگه برامتحان مدرسه میخوای همون رادیکالی بنویس (همونطور ک خودت گفتی)نمیخواد مقدار دقیق بدست بیاری

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
فقط صورت منظورم بود رادیکال ۳

پس همونی که گفتمه ۹۰ رو با ۲ مخرج ساده کن میشه ۴۵ ، حالا ۴۵×۱۰۰× رادیکال سه کن = میشه ۴۵۰۰ × رادیکال۳

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...