2777
2789
عنوان

بچه ها کی ریاضی و فیزیک اش خوبه

168 بازدید | 31 پست

بچه این محاسبه رو چجوری باید انجام بدم 

مثلا داریم

۱

_

۲(۹۰)(۱۰۰)

اینجا منظورم یک دومه چجوری یک دومو ضربش باید کنیم 

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ رو بر دو تقسیم کن میشه ۴۵ ، سه تا صفرم بذار جلوش

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اگر منظورت یک دوم ضربدر صد ضربدر نود هست 

صد رو در نود ضرب کن به دو تقسیم کن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بزنی رو گوگل ضرب اعداد در کسر کامل توضیح داده 

ولی شما ۹۰ رو در ۱۰۰ ضرب کن بعدش فک کنم در یک دوم ضرب میکنی مخرج مشترک بگیر ی

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

جوابش میشه ۴۵۰۰ 

۹۰ ضربدر ۱۰۰ میشه ۹۰۰۰ .ضربدر یک دوم خواستی بکنی به ۹۰۰۰ مخرج یک بده صورت در صورت مخرج در مخرج ضرب کن میشه ۹۰۰۰ تقسیم بر ۲ بنابر این میشه ۴۵۰۰

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤