2777
2789
منم شوهرم پایه نیست میگه دوست ندارم..ولی من میگم اونم میترسه😂

شوهرمن میگه تو میترسی

ولی من نمیترسم مگر تنها باشم😡😁

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...

😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...

غلامحسین ساعدی نوشته.

مال 40 سال یا بیشتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شوهرمن میگه تو میترسی ولی من نمیترسم مگر تنها باشم😡😁

😆😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم

من تا ته نکشیدم بخونمش دیگه😂

یدونه هم عروسکی بود چاک بود گمون کنم. بوی هم توش عروسک بود ولی در اصل لای دیوار زندگی میکرو آبراهام ...

یا خدا 😱😱اینو یادمه عروسکه چاک رو میگم واقعا یکی از ترسناک ترین فیلمایی بود که دیدم بااون قیافه و صداش😨

اون موقع از آنتندیدم با زیر نویس عربی تا چند وقت توفکرش بودم.اتفاقا الانم اومد توذهنم اسمشو یادم نبود تا گفتی یادم اومد

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

من فیلم بیشتر دوس دارم تا داستان

میرم امروز میگیرماینایی ک گفتید😍

شوهرمم مجبوووووور میکنه ببینه حتی بزور دستو پاشو میبنرم با دهنش😉😆😆

من تا ته نکشیدم بخونمش دیگه😂

😂😂نفهمیدم چی گفتی

من فیلم بیشتر دوس دارم تا داستان میرم امروز میگیرماینایی ک گفتید😍 شوهرمم مجبوووووور میکنه ببینه ح ...

😂😂

من  باورت میشه این فیلمای ترسناکو ببینم زیاد نمیترسم اما داستان ترسناک بخونم تو ذهنم مجسم میکنم میترسم😁

توهم بخون بعد قشنگ بترسی

الان چند شنبه میخوام بخوابم همش انتظار دارم یکی تو اتاق خواب ظاهر بشه😨😨😂

😂😂نفهمیدم چی گفتی

میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.

😂😂 من  باورت میشه این فیلمای ترسناکو ببینم زیاد نمیترسم اما داستان ترسناک بخونم تو ذهنم مجسم ...

پس حتما میخونم

😘😍😀

میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.

آهان😂😂😂