کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...
😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...
غلامحسین ساعدی نوشته.
مال 40 سال یا بیشتره
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
شوهرمن میگه تو میترسی ولی من نمیترسم مگر تنها باشم😡😁
😆😆😆
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم
من تا ته نکشیدم بخونمش دیگه😂
یدونه هم عروسکی بود چاک بود گمون کنم. بوی هم توش عروسک بود ولی در اصل لای دیوار زندگی میکرو آبراهام ...
یا خدا 😱😱اینو یادمه عروسکه چاک رو میگم واقعا یکی از ترسناک ترین فیلمایی بود که دیدم بااون قیافه و صداش😨
اون موقع از آنتندیدم با زیر نویس عربی تا چند وقت توفکرش بودم.اتفاقا الانم اومد توذهنم اسمشو یادم نبود تا گفتی یادم اومد
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
من فیلم بیشتر دوس دارم تا داستان میرم امروز میگیرماینایی ک گفتید😍 شوهرمم مجبوووووور میکنه ببینه ح ...
😂😂
من باورت میشه این فیلمای ترسناکو ببینم زیاد نمیترسم اما داستان ترسناک بخونم تو ذهنم مجسم میکنم میترسم😁
توهم بخون بعد قشنگ بترسی
الان چند شنبه میخوام بخوابم همش انتظار دارم یکی تو اتاق خواب ظاهر بشه😨😨😂
میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.
میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.
آهان😂😂😂