2777
2789
من تا پنج دیدم. وای عاشق اون سه تا چندشم....

ببین یک تا پنجش یه طرف؛شیششششش یه طرف.حتما شیش رو ببین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ترسناک نمی بینم اما یکی از دوستای فیلمبازم می گفت سینمای کره ترسناکاش خیلی جدید و اکستریمه تر ...

اورفن یکی از محبوبای منه.

یجور خاصیه.نمیشه گفت ترس یا دلهره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ببین یک تا پنجش یه طرف؛شیششششش یه طرف.حتما شیش رو ببین

خدایی؟؟خدا خیرت بده😆😆

مرسی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

در این حد؟؟ مزه اش به اینه ماهی یه بار ببینی

اعتیاد شده دست خودم نیس.

با شوهرم هرشب ساعت 12 میشینیم میبینیم.

شش قسمته؟

شش قسمت نیست هر قسمت یه داستان متفاوته.مثلا تو یه قسمتش برای اسکی کردن یه عده میرن جنگل،راه و گم میکنن و وارد یه بیراهه میشن.بعد چون خیلی سرد بوده و داشتن یخ میزدن،میگردن تا یه سر پناهی پیدا گنن تا شبو اونجا سر کنن.یه بیمارستان متروکه پیدا میکنن و میرن توش و غافل ازینکه تو اون بیمارستان...

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
وای من بعد کانجورینگ دیگه پشت دستمو داغ کردم فیلم ترسناک نبینم

داستانش چیه؟

من فیلمای هیجانی بیشتر دوس دارمـ مث جیغ و اره و اینا

فیلمهایی با مضمون جنگیری یا ارواح قشنگ با روح و روان ادم بازی میکنن.تأثیر مخرب داره

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
هموني كه چند تا دزد تازه كار ميرن تو خونه يه ارتشي نابينا...

آره چند روز پیش داد اتفاقا.